Witam forumowiczów ,mam na imię Adrian ,mam 18 lat ,jestem uczniem LO w Warszawie ,od września idę do klasy maturalnej ,obecnie mieszkam w Piastowie .Zalogowałem się tutaj szukając tematów młodzieżowych ,w których mógłbym coś napisać od siebie ,albo ewentualnie się czegoś dowiedzieć etc. ,a także po to żeby "wyjść z podziemia" i przestać unikać jakiegokolwiek kontaktu z innymi ludźmi. Mam nadzieję ,że znajdę tu porządnych ,życzliwych ,kulturalnych ludzi...
dobre... ale racja chętnie bym odszedł od kompa Jestem ścisłowcem ,z przdmiotami humanistycznymi ledwie ,ale daję radę jak na razie. A jeśli chodzi o to jakiej muzyki słucham to jest to głównie : Dance ,R&B trochę Reggae.
Tak powiem szczerze ,że unikałem kontaktu z ludźmi w moim wieku ,ale chcę to zmienić i właśnie próbuję. Jeśli chodzi o książki to nie za bardzo ,oprócz lektur to może kilka w swoim życiu książek przeczytałem ,albo czytałem. Moje zainteresowania to muzyka ,fotografia ,grafika ,nowe technologie ,trochę matmy i fizyki - staram się ze wszystkiego co mnie ciekawi przynajmniej coś ugryźć ,aby znaleźć sobie jakieś główne hobby. Oprócz tego staram się sporo jeździć na rowerze ,biorę udział także w Warszawskiej Masie Krytycznej.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum