Imię: Maciek
Wysłany: 2009-04-22, 17:27 Witam Wszystkich
Witam wszystkich :)
Zarejestrowałem się tutaj gdyż po przeczytaniu na tym forum jakiegoś postu o samobójstwie ;P bardzo mi się spodobało :) i widzę, że forum to jest "ruchliwe" :) Ogólnie to nie lubię za bardzo pisać o sobie no ale mam problem, w ktorym chciałbym żeby pomogli mi a może uświadomili mi inni członkowie tego forum.
Ok nie będe zamulał i napisze coś o sobie ;p Mam na imię Maciek i mam 19 lat. Jestem z Krakowa jak widać chyba na moim profilu :) Interesuje się piłką nożna a w szczególności freestylem :) Może ktoś coś słyszał o tym :) A tak poza tym to informatyka, muzyka, sporty walki. No nie wiem co mam jeszcze o sobie napisać :( Jakby ktoś chciał się więcej o mnie dowiedzieć niech napisze :) Z przyjemnością odpisze.
Cześć mariolo.
Mówisz że odpiszesz?
no to tak:
drugie i trzecie imię (jak nie masz to zmyśl)
data urodzenia z dokładnością do 2 sek.
Ulubiona ryba.
Ulubiony kolor którego my nie znamy.
Kolor oczów.
3 dobre filmy.
3 dobre zespoły.
numer konta...
:D
Miło mi.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Imię: Julia
Wysłany: 2009-04-23, 07:34
hej
_________________ Zastanów się.. jak żyć chcesz i gdzie
Byś potem nie.. nie mówił że jest źle
Nie poddaj się.. i chwytaj każdy dzień
On po to jest.. by dawał Ci co chcesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum