Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzajacych forum Melduje sie osóbka z Kęt ze słynnego Wyspiana
Oto coś o mnie:
Lubię wycieczki rowerowe, czytać dobre książki,dłuuugie rozmowy (do których niestety nie mam okazji), a jeśli chodzi o miejsca to w moim sercu był, jest i będzie KRAKÓW
aaaaa, już Cię luuuubię! po pierwsze mieszkasz 8 km ode mnie, po drugie gdybym nie wybrała Wadowity to chodzilibyśmy razem do szkoły, a po trzecie kochasz czytanie i Kraków Żólwik!
[ Dodano: 2009-03-07, 14:27 ]
a jaki pro i która klasa w Wyspianie? bo sporo znajomych tam mam
_________________ ` with no alarms and no surprises .
II p czyli profil przyrodniczy Miło spotkac kogoś z okolicy
Ajjjjjjjjj, zapomniałem napisać jeszcze 2 zainteresowań Taniec i łacina Tańcze w Andrychowie (post joy mi przypomniał,że nie dopisałem ) a jeśli chodzi o łacinę to poznałem ją we wrzesniu i od razu się zachwyciłem tym językiem Jak dla mnie jest on bardzo łatwy i wszystkie plotki jaki on to trudny nie jest to dla mnie są mity
_________________ “Nie mam co do tego żadnej wątpliwości, że świat istnieje tylko dzięki modlitwie chrześcijan”. (Arystydes z Aten)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum