Dla ciołkow ten film to tylko cpanie i przekleństwa, ale wierzcie mi, że jest w nim coś więcej.
Chętnie posłucham o czym był ten film. Należę do ciołków.
Nie zrobił na mnie wrażenia.
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Świetny film, takie filmy podobają mi się najbardziej. Widać, że polski skoro k*** używany jako przecinek.
Chętnie obejrzę go jeszcze raz.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Widać, że polski skoro k*** używany jako przecinek.
I dlatego między innymi beznadziejny, bo między jedną k%$ a kolejną k%@#$ nie ma żadnej. Absolutnie żadnej treści. Jeżeli jeszcze to ma być "Twórcze wykorzystanie języka pospolitego w twórczości literackiej" to ja dziękuję. Pora umierać.
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-28, 17:14
szczerze to mi sie podobal, nie wiem moze zle go odbieram, bo ja odczytuje w nim pewien przekaz - co robia narkotyki z ludzmi.
chociaz fakt faktem troche komediowych tekstow jest. Ale i swietna rola Bocosiewicz.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-12, 11:30
andy napisał/a:
Chociaż muszę powiedzieć, że nie przepadam za filmami wojennymi.
wojny polsko-ruskiej nie nazwalabym filmem wojennym
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Film nie warty biletu ani 15 złotych...
2 SCENY tylko fajne
jak rzucił babę na początku o szafę no i jak ...
Gadali z typkiem przez walkie-tokie
(To jakie kur** hasło twoje??? inne kur** inne )
tO mnie rozbroiło.
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-11-30, 22:54
Cholera, ten film musi być na prawdę głęboki, bo odkrywam sobie go warstwami.
Pierwsza warstwa - prostackie gówno
Druga warstwa - prostackie gówno
Trzecia warstwa - prostackie gówno,
ale myślę że pokopię jeszcze trochę i odnajdę arcydzieło.
Cóż, wiele osób się tym zachwyca. Cholera, co jest fajnego w tym że dwóch dresów mówi:
- Obama cię zaje***, haha
- Taak, obama cię zaje***
Przyznam że oglądałem nie cały film, bo po prostu to było straszne.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Oglądałam tylko mały kawałeczek, nie zaciekawił mnie ten film. Takie filmy zdecydowanie nie są dla mnie, same wulgaryzmy, pijaństwo, nie lubię na takie rzeczy patrzeć.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum