Szukam gry o tematyce wojennej. Byłam ostatnio na domówce u znajomych znajomych i widziałam że grali na konsoli w jakąś grę o tematyce 2 wojny światowej. Trochę popatrzyłam i się w kręciłam. W sumie chciałabym sobie kupić, ale nie mam pojęcia która jest spoko. Może być na PC. Możecie polecić?
Do tego Call of Duty i może jakiś Battlefield lub coś bardziej hardcorowego - Operation Flashpoint.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Ja pamiętam że parę lat temu grałem w Medal of Honor Wojna na Pacyfiku. Grafika może nie najświeższa. Tematyka dotyczy starć Amerykanców z żółtkami podczas II WŚ. Pamiętam że mnie bardzo wciągnęła.
No i jeśli chcesz kupować, a nie wiesz czy ci się spodoba, to ceny zaczynają się od 40zł :)
Imię: Matt
Wysłany: 2010-03-24, 22:50
Druga Wojna w grach...
Więc tak. Obowiązkowo Call of Duty 1, 2, Call of Duty: United Offensive. Od biedy Call of Duty 5: World At War. Po sieci Wolfenstein: Enemy Territory, czy Battlefield 1942 z dodatkami. Medal Of Honor: Allied Assault z dodatkiem Spearhead i Medal Of Honor: Wojna Na Pacyfiku. Od biedy Medal Of Honor: Airbourne. Strategie - Codename: Panzers Faza Pierwsza i Druga, Blitzkrieg, Afrika Korps, D-Day, czy poświęcona IIWŚ Europa Universalis. Hearts Of Iron I i II też są w porządku.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
Więc tak. Obowiązkowo Call of Duty 1, 2, Call of Duty: United Offensive. Od biedy Call of Duty 5: World At War. Po sieci Wolfenstein: Enemy Territory, czy Battlefield 1942 z dodatkami. Medal Of Honor: Allied Assault z dodatkiem Spearhead...
Jeszcze Medal Of Honor : Breakthrough
_________________ "The American thought he could deceive us. When they find that body...all of Russia will cry for war."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-26, 16:21
Medal of Honor jest dobre.
Operation Flashpoint
Project I.G.I
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum