Wysłany: 2010-04-27, 10:12 Wrażenia po teście humanistycznym
Jakie macie odczucia związane z testem humanistycznym? Była łatwy czy trudny? Które zadanie sprawiło Wam najwięcej problemu?
Dla mnie test była całkiem łatwy i bardzo podobał mi się temat rozprawki :)
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Egzamin był stosunkowo łatwy,ale nie spodobało mi się to ostatnie zadanie-niby temat fajny,ale nie wymagali przykładów książkowych ani tam,ani wcześniej.
psychopathicwizard napisał/a:
Gimnazjum promuje idiotow. Nie trzeba bylo znac ZADNEJ ksiazki, aby to napisac. To byl na serio test z jezyka polskiego?
No właśnie.
Jutro będzie lepiej.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
ale nie wymagali przykładów książkowych ani tam,ani wcześniej.
Tak, tego też mi brakował. Dlatego na końcu napisałam jakieś zdanie nawiązujące do tego wiersza, który był na końcu, coś w stylu: tak samo jak autor wiersza musimy zmagać się z trudnościami bla bla bla XD
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-04-27, 10:54
Ten test napisany był dla osoby, która potrafi czytać ze zrozumieniem i potrafi wyciągnąć informacje z tekstu. A nieznajomość lektur nie oznacza odrazu idotyzmu. Chociaż powinni napisać " powołaj się na przykłady z literatury i życia". Tego naprawdę brakowało.
_________________ Ludzkość! Jakaż ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia... kogoś innego!
Jak pół mojej klasy. Celowo umieścili te streszczenie na końcu.
Tak u mnie też dużo osób tak zrobiło. Ja na szczęście przeczytałam polecenie, co do mnie nie podobne ;p
Jak pół mojej klasy. Celowo umieścili te streszczenie na końcu.
Tak u mnie też dużo osób tak zrobiło. Ja na szczęście przeczytałam polecenie, co do mnie nie podobne ;p
i ja też tak zrobiłem. myślicie że nam chociaż trochę punktów dadzą za to??
z tego co wiem to u mnie w szkole na 147 3 gimnazjalistów połowa zrobiła tak samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum