To co już sama sobie zafundowałaś.
No i oczywiście chódź z głową do góry, uśmiechnięta.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Sama nie wiem poprostu ... Np. Jeden tekst chłopaków "Wiesz....Nie wiem jk ci ot poiwedziec ale jestes brzydka ...Nie podobasz mi się .Nara"
Wiesz co? Nie zwracaj uwagi na takich tępaków, bo wiedzą, że dużo uwagi poświęcasz swojemu wyglądowi i masz co do tego zastrzeżenia, to robią to specjalnie, żeby sprawić Ci przykrość.
Minie, wszystko zależy od Ciebie.Piszesz ,że mama nie zgodzi się na zmianę wyglądu,ale czy podchodzi pod to także zwykłe zadbanie o siebie ?
Wpierw odradzam inwestowanie w szelkiego rodzaju kosmetyki. Najpierw zadbaj o cerę udając się do dermatologa ,który przepisze Ci odpowiednie leki i powie w jaki sposób o nią dbać.Może poradzi także coś na włosy ? Chociaż myślę ,że wystarczy częste mycie,dobrze dobrany szampon i odżywka Jeśli masz problem z przetłuszczającymi się włosami nie wybieraj nawilżającego szamponu, lecz odpowiedniego do tego typu włosów.To samo z odżywką, najlepiej jeśli zakupisz nie obciążającą włosów w spray-u.
Po za tym porozmawiaj z mamą (; Może pomoże Ci dobrać z kolei odpowiednie kosmetyki ? Pokaże jak ich używać ?
Grunt to pewność siebie i to,abyś była zadbana i zdrowa :)
Wystarczą malutkie kroczki choćby w postaci wyregulowania brwi,czy też właśnie zmiany fryzury.
Przede wszystkim zacznij być pewna siebie, na nic zewnętrzy wygląd,jeśli wewnętrznie nie będziesz nic sobą prezentowała.
Trzymam kciuki za zmiany i życzę powodzenia
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum