Mam problem .. Przez mój wyglad wszyscy chłopacy omijają mnie szerokim łukiem co mam zrobic?????1)Zmienienie wyglądu odpada - mama sie nie zgodzi 2)Charakter nie działa 3)
Ps.Jeśli ktos ma dosc osobiste porady pisac prywatnie ;/
Wysłany: 2009-09-27, 13:03
A co takiego jest w tym wyglądzie?
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Wysłany: 2009-09-27, 13:09
stubarwny napisał/a:
Po co kolejny taki temat?
Nie wiem.
Mama nie pozwoli używać Ci korektora i myć codziennie włosów?
moim zdaniem na każdego jest jakiś psosób zeby ladniej wyglądał..
spróbuj jakiś zmian ale tak żeby mamie nie przeszkadzało.. np coś w fryzurze może zetnij jakoś włosy najlepiej idz z mamą do fryzjera, a fryzjerka ci cos doradzi w czym bedziesz ladniej wyglądała..
może delikatny makijaż..? np troszke podkładu, pudru (delikatnie oczywiście) i tusz do rzęs a żeby mama się nie czepiała to brązowy.. którego mało widać a zawsze coś zdziała..
spróbuj też może zmienić coś w swojej szafie co będzie podkreslać to co masz piękne oczy a może nogi?
nie musisz robić wielkich zmian ale poproś mame żeby ci jakoś pomogła przekonaj ją że źle się czujesz.. i przede wszystkim nie myśl cały czas o tym jaka to jesteś brzydka.. niewiem na czym dokładnie polega twój problem i ile masz lat ale uśmiech zawsze działa! a zwłaszcza na chłopców.. bądź otwarta pogodna a oni nie będą tak bardzo patrzeć na twój wygląd..
powodzenia!
Strój, lekki, subtelny makijaż. A na pryszcze są różne preparaty, które znajdziesz w aptece, domowe sposoby też są skuteczne. Na temat zwalczania pryszczy jest wiele tematów na tym forum i na pewno znajdziesz tu coś interesującego dla siebie.
A co do chatakteru i wstydu to może powinnaś bardziej otworzyć się na znajomych, iść na spacer z grupką przyjaciół, powygłupiać się, skoczyć gdzieś w weekend.
Wysłany: 2009-09-27, 13:39
Minie napisał/a:
( błyszczyk , tusz)
Jeśli masz trądzik, to zainwestuj też w korektor.
Wysłany: 2009-09-27, 13:48
Minie napisał/a:
z tradzikiem sobie radze
Minie napisał/a:
ale wyskakuja coraz czesciej
Jedno zaprzecza drugiemu.
Po raz setny na tym forum napiszę, że polecam Benzacne na pryszcze, tani i idealny.
Jeśli wyskakują, to kup korektor, bo niezbyt łanie wyglądają żółte/czerwone/czarne kropki na twarzy.
musisz coś wymyśleć bo nam jest cięzko ocenić co powinnaś zmienić w swoim wyglądzie.. może poproś o pomoc przyjaciółki? np umówcie się razem na weekend możecie powymieniać się ciuchami iść na jakieś zakupy poszperać w internecie dobrać kosmetyki czy zrobić sobie maseczki.. taki dzień dobrze ci zrobi. przyjaciółka pomoże ci zrobić się na bostwo! możesz poprosić też o pomoc siostre, albo mame (no chyba że ci nie pomoze) albo kogoś innego..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum