Możliwe...Jednym nauka przychodzi łatwiej innym gorzej.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Ale są pewne rzeczy, których nauczyć raczej się nie da. Na upartego można próbować, ale raczej zadowalający efekt to z tego nie wyjdzie...
_________________ Tylko raz pokaż mi swoje serce, a przysięgam, że nigdy więcej nie spojrzę, czy to w głąb Twojego serca, czy jakiegokolwiek innego, choćby to było serce z najpodlejszego kamienia!
[J.M.Coetzee]
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-09-27, 14:09
[ Dodano: 2008-09-27, 15:09 ]
Harder_Girl napisał/a:
Hmm a jakis przykład moge prosic?:)
no na przykład nie da nauczyć się takiej techniki jak na przykład ugryść się w czupek głowy xD
albo na przykład zerwać 50 kg jabłek w 10 sekund ;D
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-09-27, 16:25
Funner napisał/a:
Da się zerwać 50kg jabłek w 10sec
Nie z jabłonki na działce mojej babci ^^ nie dość, że wysoka jak wieżowiec, to jeszcze krzywa jak ... xD
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
no na przykład nie da nauczyć się takiej techniki jak na przykład ugryść się w czupek głowy xD
to są rzeczy praktycznie nieralne.. czegos takiego normalnie nie ma.. wiec jak mozna nauczyc sie czegos co nie istnieje?:P chodzi mi o rzeczy , które robia rozni ludzie ,ale na prawde trudno je zrobic..;]
chodzi mi o rzeczy , które robia rozni ludzie ,ale na prawde trudno je zrobic..;]
Znasz program Crissa Angela? Nie leci w sumie w Polsce, ale może się natknęłaś. A jeśli nie, wstukaj w Internet i daj znać czy po długiej praktyce zrobisz to, co on.
_________________ Tylko raz pokaż mi swoje serce, a przysięgam, że nigdy więcej nie spojrzę, czy to w głąb Twojego serca, czy jakiegokolwiek innego, choćby to było serce z najpodlejszego kamienia!
[J.M.Coetzee]
Wszystkiego można się nauczyć?
Ktoś kiedyś mądrze powiedział:
Do osiagniecia sukcesu potrzeba 95% ciężkiej pracy i 5% talentu. Ale zacząć trzeba od tych 5%, bez nich nawet 400% harówki nie wystarczy.
Ot co. Np., ja, kompletnie nie mam słuchu, ni talentu muzycznego, tudzież zdolności malarskich. Do tego pierwszego nawet nie sięgam (prócz pomrukiwania w rytm muzyki, ale to chyba każdy robi...), a to drugie...? Spuścmy zasłonę miłosierdzia :D
Nie wszystkiego da się nauczyć. Z smykałką do pewnych rzeczy trzeba się po prostu urodzić
Cytat:
Ja dam radę. Piła łańcuchowa i tniemy po gałęziach. No co, jabłuszka zerwane od pnia, o co chodzi...? ^^
Wszystkiego można się nauczyć?
Ktoś kiedyś mądrze powiedział:
Do osiagniecia sukcesu potrzeba 95% ciężkiej pracy i 5% talentu. Ale zacząć trzeba od tych 5%, bez nich nawet 400% harówki nie wystarczy.
Ot co. Np., ja, kompletnie nie mam słuchu, ni talentu muzycznego, tudzież zdolności malarskich. Do tego pierwszego nawet nie sięgam (prócz pomrukiwania w rytm muzyki, ale to chyba każdy robi...), a to drugie...? Spuścmy zasłonę miłosierdzia :D
Nie wszystkiego da się nauczyć. Z smykałką do pewnych rzeczy trzeba się po prostu urodzić
Cytat:
Ja dam radę. Piła łańcuchowa i tniemy po gałęziach. No co, jabłuszka zerwane od pnia, o co chodzi...? ^^
Ja nie wierze że ty masz 14 lat...
Ale całkowicie się z tobą zgadzam
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
No i mądrze...
Nauczyć się tego nie da (o akurat pod temat podpadło...)
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
[J.M.Coetzee]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum