Możliwe...Jednym nauka przychodzi łatwiej innym gorzej.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-09-27, 14:09
[ Dodano: 2008-09-27, 15:09 ]
Harder_Girl napisał/a:
Hmm a jakis przykład moge prosic?:)
no na przykład nie da nauczyć się takiej techniki jak na przykład ugryść się w czupek głowy xD
albo na przykład zerwać 50 kg jabłek w 10 sekund ;D
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-09-27, 16:25
Funner napisał/a:
Da się zerwać 50kg jabłek w 10sec
Nie z jabłonki na działce mojej babci ^^ nie dość, że wysoka jak wieżowiec, to jeszcze krzywa jak ... xD
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
no na przykład nie da nauczyć się takiej techniki jak na przykład ugryść się w czupek głowy xD
to są rzeczy praktycznie nieralne.. czegos takiego normalnie nie ma.. wiec jak mozna nauczyc sie czegos co nie istnieje?:P chodzi mi o rzeczy , które robia rozni ludzie ,ale na prawde trudno je zrobic..;]
chodzi mi o rzeczy , które robia rozni ludzie ,ale na prawde trudno je zrobic..;]
Znasz program Crissa Angela? Nie leci w sumie w Polsce, ale może się natknęłaś. A jeśli nie, wstukaj w Internet i daj znać czy po długiej praktyce zrobisz to, co on.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Wszystkiego można się nauczyć?
Ktoś kiedyś mądrze powiedział:
Do osiagniecia sukcesu potrzeba 95% ciężkiej pracy i 5% talentu. Ale zacząć trzeba od tych 5%, bez nich nawet 400% harówki nie wystarczy.
Ot co. Np., ja, kompletnie nie mam słuchu, ni talentu muzycznego, tudzież zdolności malarskich. Do tego pierwszego nawet nie sięgam (prócz pomrukiwania w rytm muzyki, ale to chyba każdy robi...), a to drugie...? Spuścmy zasłonę miłosierdzia :D
Nie wszystkiego da się nauczyć. Z smykałką do pewnych rzeczy trzeba się po prostu urodzić
Cytat:
Ja dam radę. Piła łańcuchowa i tniemy po gałęziach. No co, jabłuszka zerwane od pnia, o co chodzi...? ^^
Wszystkiego można się nauczyć?
Ktoś kiedyś mądrze powiedział:
Do osiagniecia sukcesu potrzeba 95% ciężkiej pracy i 5% talentu. Ale zacząć trzeba od tych 5%, bez nich nawet 400% harówki nie wystarczy.
Ot co. Np., ja, kompletnie nie mam słuchu, ni talentu muzycznego, tudzież zdolności malarskich. Do tego pierwszego nawet nie sięgam (prócz pomrukiwania w rytm muzyki, ale to chyba każdy robi...), a to drugie...? Spuścmy zasłonę miłosierdzia :D
Nie wszystkiego da się nauczyć. Z smykałką do pewnych rzeczy trzeba się po prostu urodzić
Cytat:
Ja dam radę. Piła łańcuchowa i tniemy po gałęziach. No co, jabłuszka zerwane od pnia, o co chodzi...? ^^
Ja nie wierze że ty masz 14 lat...
Ale całkowicie się z tobą zgadzam
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
No i mądrze...
Nauczyć się tego nie da (o akurat pod temat podpadło...)
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum