Imię: Jakub
Wysłany: 2010-01-10, 13:05
To coś plastikowe wygląda trochę obciachowo
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-01-10, 13:07
A, no to nawet fajne.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
O bardzo fajne . Kiedyś bym powiedziała ,że nie ,ale teraz zdecydowanie jestem na tak.
No i tak na marginesie ważne żeby podobały się Tobie a nie ludziom z forum .
buty nie zachwycają. Jak na testy gimnazjalne to za wysoki obcas, jak na ten wiek.
Nie podoba mi się to, że są z zamszu czy czegoś podobnego, nie lubię takiego materiały na buty (oczywiście pomijając kochane emu ) i ten fason też nie zachwyca. Ogółem ocena ujemna.
bardzo ładne :)
myśle ,że nasze opinie nie pozwola Ci dokonac wyboru ,bo jak sama widzisz sa różne ale wiadomo to kwestia gustu.zrob jak uwazasz:) tak bedzie najlepiej.mi sie podobaja i jestem za
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-10, 14:25
bylyby ładne gdyby były wykonane z innego materiału. i obcas mi sie za bardzo nie podoba.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum