No nie wiem ^^
A miedzy wyborem owych spodni, to jeśli już musiałabym się decydować, to 3.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Dziewczyna nie pyta was czy wam się taki krój podoba czy nie, tylko które są najlepsze. Każdemu odpowiada inny styl.
Ale przecież każdy odpowiedział które są wg niego najlepsze, a że się nie podobają.. mają prawo się nie podobać, to nie jest wyznacznik tolerancji
Jak mi się nie podoba jakiś chłopak to znaczy, że go nie toleruję? ;>
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Ale przecież każdy odpowiedział które są wg niego najlepsze, a że się nie podobają.. mają prawo się nie podobać, to nie jest wyznacznik tolerancji
Jak mi się nie podoba jakiś chłopak to znaczy, że go nie toleruję? ;>
Jej, ale nie musicie od razu krzyczeć : "jak ty możesz w tym chodzić?". Jeżeli widziałabym ciebie, a nie podobałby mi się twój nos, chyba nie uchodziłabym za osobę tolerancyjną wykrzykująć :"Matko, jak ty możesz mieć taki nos?"
To chyba tyle, bo robi się off top.
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum