Mam pewne pytanie, mianowicie chodzi o to czy dla dziewczyn liczy się wygląd czy charakter czy może jedno i drugie. Piszę o tym bo nie wiem czy jestem ładny (przystojny) czy może brzydki. Nikt mi nie powiedział o tym (żadna dziewczyna). Jestem szczupły, delikatnie umięśniony. Dbam o higienę poprzez codzienny prysznic i golenie "wąsów". Czy dla dziewczyn liczy się tylko dbanie o siebie czy także wygląd, czy może inne czynniki, jeżeli tak to jakie?
Wiesz moim zdaniem ludzie co patrzą na wygląd są puści i daremni bo odrzucają każdego kto im się nie spodoba bo ma np. duże uszy albo nos. To totalna głupota, to tak jak byś kupił sobie zabawkę w pudełku i wyrzucił ją tylko dlatego że opakowaie jest do chrzanu.
Nie powinienieś w sobie nic zmieniać, bo jeśli zapragnie Cię jakaś dziewczyna to ta ktora spojrzy na wnętrze, a nie co masz na zewnątrz a jeśli chcesz by takie "puste" na Ciebie leciały, szeleść kasą i zgrywaj cwaniaka
Wysłany: 2009-07-18, 08:02
Masz dopiero 15 lat ; p. Nie ma się co przejmować, że nikt nie powiedział Ci czy jesteś przystojny czy też nie.
Oczywiście, że liczy się i jedno i drugie, ale z przewagą charakteru jednak. Co mi ze ślicznego chłopca, jesli nie mam o czym z nim porozmawiać, ani nie mogę poczuć się przy nim bezpiecznie?;>
A wygląd...z nim to jest tak, że jednej będziesz się podobał, inna powie, że jesteś brzydki. Są gusta i guściki;).
Dbanie o siebie jest bardzo ważne. I to świetnie, że codziennie bierzesz prysznic;p.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
jeśli chodzi o mnie to najpierw patrzę się oczywiście na wygląd. staram się zapoznać z chłopakami, którzy są w moim typie. ale jeśli okażą się totalnymi dupkami odsyłam ich z kwitkiem oczywiście. bo nie tylko wygląd się liczy !
MaTT889 napisał/a:
Piszę o tym bo nie wiem czy jestem ładny (przystojny) czy może brzydki. Nikt mi nie powiedział o tym (żadna dziewczyna)
dziewczyny rzadko kiedy mówią chłopakom jacy to oni są przystojny. raczej one wolą słuchać komplementów od boy'ów. ;3
jak chcesz to możesz wysłać mi swoją fotkę na pw. szczerze Cię ocenię.
Dobrze, jak facet ma fajny styl ubierania. Nie chodzi o to, żeby było drogo i markowo, ale po prostu fajnie . Oprócz tego facet musi być czysty i pachnący . I mieć to coś. Ładny, czy brzydki - nieważne . I tak, jak się jest zakochanym, nie zwraca się na to uwagi
Chemia jest baaaaardzo ważna.
Ale najbardziej liczy się charakter, to on jest najważniejszy
Wyślij mi fotkę to Ci powiem szczerze, jestem w tym samym wieku, Wazny jest fajny zapach (perfum). Dziewczyne trzeba przyciągnąć wyglądem, a zatrzymać charakerem. xD Chciaż ja nie zawszę patrze na wygląd bo ci tak bardzo przystojni są zajęci albo mają za wysokie wymagania i mniemanie o sobie. Postaraj się o jakąś dziewczyne to sie dowiesz czy jestes przystojny , jesli sie tona na poczatku zainteresuje :P:P czekam na photo
Charakter,ale facet musi mieć coś w sobie też w wyglądzie co mnie do Niego przyciąga:)
Mój facet nie jest za piękny,ale ma coś w sobie,że ugniają mi się nogi.
_________________ "Czuła się tak... szczęśliwa, tak wolna..."
Głownie charakter. Gdy mnie chłopak oczaruje, to od razu staje się super przystojny w moich oczach, wręcz łatwiej mi sie zakochać w kimś średnio przystojnym niż w lalusiu do którego wzdychają wszyscy. Chłopak musi mieć w sobie to coś.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum