Cały czas jestem wylogowywany z forum, nie tylko ja, ale większość użytkowników tego forum. PO woli staje się to denerwujące. Chce napisać posta a tu trach, zostałem wylogowany i post poszedł się za przeproszeniem pieprzyć. Usunąłem cookies utworzone przez to forum, nic nie dało, nie tyle mi co innym też. Nie dało by się coś z tym zrobić?
To otowrz sobie np. notatnik albo nowy plik tekstowy dajmy na to na pulpicie zaloz napisz poscika potem ctrl-c do ów notatnika badz tego pliku tkestowego i masz kopie zapasowa jak cie z forum wypierdoli to logujesz sie spowrotem potem ctrl-v do okna wiadomosci i masz posta.
_________________ Every Reason Is A Right To Hate.
Mnie (co normalne) automatycznie wylogowuje z forum po paru minutach względnej bezczynności. Gdy przykładowo piszę posta przez nieco dłuższy czas, klikam wyślij i pokazuje mi się komunikat bym się zalogował, po prostu używam takiej fajnej rzeczy zwanej "przejdź do poprzedniej strony". Wszystko jest tak, jak tuż przed "wysłaniem". Włączam wtedy nową zakładkę, loguję się na niej na forum i "pierwotnej" zakładki wysyłam posta. Problemu nie mam.
Więc to raczej nie jest kwestia forum.
Mam taki sam problem. Najgorzej było chyba we wtorek, wtedy to wywalało mnie co pare sekund, dziś jest lepiej, mogę popisać do 30 minut i znowu mnie wywala.
Mnie też wyrzuca. Ale przywykłam. Zawsze kopiuje posta i jest ok. Czasem nawet wystarczy się zalogować i cofnąć do okienka z wiadomością. Treść pozostaje i można wysłać. Ale kopiować na wszelki wypadek warto.
_________________ Obie rzeczy - zarówno to, przed czym uciekasz, jak i to, za czym wzdychasz - są w tobie.
Mnie również wywala i to często. Powoli się przyzwyczajam, co nie oznacza, że nie trzeba nic z tym robić. Z postami jest tak, robię tak jak większość, kopiuję po prostu lub wracam do poprzedniej strony.
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum