Kiedy się puka nie myśli się o jakichkolwiek negatywach, nigdy. Tylko potem człowiek myśli "ee ona miała za bardzo rozepchaną, pójdę do innej". Poza tym nigdy nie wiesz czy laska ssała 10, 100 czy 500 kutasów w życiu już, czy jeszcze nie miała żadnego.
_________________ "The American thought he could deceive us. When they find that body...all of Russia will cry for war."
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wysłany: 2010-07-29, 01:09 Pytanie do chlopakow, co lubia miec wytrysk ...
...w ustach partnerki:
Jakiego rodzaju przyjemnosc odczuwacie?
Pomijam sam fakt skurczow pecherzykow nasiennych i wszystkie inne czysto fizjologiczne doznania, chodzi mi o strone psychiczna, co was tak kreci w tym, ze wytrysk nastepuje w ustach. O czym wtedy (a raczej zaraz po) myslicie?
_________________ Zagladnijcie na moja strone, to zobaczycie, jakie sajty sa na tym forum, w podobno wolnym kraju sekowane. Oficjalny powod - reklama!
Wysłany: 2010-07-29, 12:42 Re: Pytanie do chlopakow, co lubia miec wytrysk ...
Tequila napisał/a:
No tak, ale mi chodzi tu o konkretny przykład pukania po koledze.
Dokładnie, traktowanie kobiet przedmiotowo jest tak samo godne krytyki jak to, że kobieta, którą wymieniałeś udawała pruderię...
I nie chodzi mi tu tyle o 'pukanie po koledze' ale do cholery jak już wyrzucasz komuś brak taktu to sam pokaż, że masz w sobie kulture bo poki co to jest na zasadzie - przyganiał kocioł garnkowi
A wracając do tematu:
Barbara77 napisał/a:
...w ustach partnerki:
Jakiego rodzaju przyjemnosc odczuwacie?
Pomijam sam fakt skurczow pecherzykow nasiennych i wszystkie inne czysto fizjologiczne doznania, chodzi mi o strone psychiczna, co was tak kreci w tym, ze wytrysk nastepuje w ustach. O czym wtedy (a raczej zaraz po) myslicie?
Czy to pytanie do kobiet czy do mężczyzn, bo nie sprecyzowałaś?
Ja napisałam już jaki to jest rodzaj przyjemności - czuje, że daje coś pięknego, nieporównywalnego z niczym innym, a przyjemnością dla mnie jest dawanie czegoś komuś kogo kocham...
Czy to pytanie do kobiet czy do mężczyzn, bo nie sprecyzowałaś?
Jak to nie, przeciez w naglowku jest.
– Kochanie, co sądzisz o seksie oralnym?
– Jak dla mnie jest OK.
– Już się bałem, że będziesz miała coś przeciwko...
– A co ja się będę wtrącać, jak spędzasz czas z kolegami!
_________________ Zagladnijcie na moja strone, to zobaczycie, jakie sajty sa na tym forum, w podobno wolnym kraju sekowane. Oficjalny powod - reklama!
Nie przeczytałam nagłówka No tak... no ja wierze, że to jest dla nich cudowne uczucie nie porównywalne z niczym innym Ale poczekajmy na wypowiedzi Panów w takim razie
Imię: Ola
Wysłany: 2010-07-30, 10:13
No i się zdecydowałam ( mój chłopak nigdy by mi sam tego nie zaproponował :P ) no i muszę przyznać że nie było najgorzej chociaż trochę się z początku bałam ale jak się nakręciłam to pooooszło poza tym nie chciałam być egoistką
_________________ Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum