Sama dałabym sobie spokój. W końcu tymi dylematami i kompleksami nie sprawisz siebie wyższym.
Miałam ten kompleks wzrostu, daawno temu - ale grunt to dobrze czuć się w swoim ciele, a akceptacja to najlepszy na to sposób.
Wbrew pozorom dziewczyny wcale nie patrzą tylko na wysokich.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Carolin z dziewczynami jest inaczej :) Niskie i zgrabne jest piękne :) Wystarczy popatrzeć na ulicę w 90% przypadków kobieta 1.60 i mężczyzna 1.85 takie fakty... Niedawno coś zacząłem rosnąć więc na pewno jeszcze urosnę i mam nadzieje że do 21 roku dobiję do tych 172 - to i tak niewiele, ale już nie bardzo źle. Rodziców mam niskich, babcie też, jednego dziadka nie pamiętam jaki był, a drugi zmarł sporo zanim się urodziłem.
Edit:
Cytat:
Sama dałabym sobie spokój. W końcu tymi dylematami i kompleksami nie sprawisz siebie wyższym.
Nie ma się co dziwić że chcielibyśmy być wyżsi, ale nie jest to też dla mnie powód żeby płakać po kątach... żyje się dalej.
szostol, ale wiesz, ludziom wydaje się że to czego nie mają jest niezbędne... a tu jest innaczej, wy myślicie że dziewczyny oglądają się tylko za wysokimi a tak nie jest. Jak to sie mówi, "wysoki jak brzoza, głupi jak... "no, nie żebym coś sugerowała. :x
Nigdy nie będzie wyznacznikiem "fajności" faceta nawet pod względem wyglądu.
Są fajni, przystojni - wysocy, ale są też tacy sami - niscy.
I w obydwu przypadkach jest wspaniale.
Mimo, że jestem wysoka (tak, dodaje, że kompleks wzrostu był właśnie - z powodu zbędnych cm) to ograniczeń nie posiadam. No, chyba, że facet by czuł się źle...to już jego problem.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
A ty byś się źle nie czuła? Bo ja jak mam być szczery chyba bym się dziwnie czuł i na swoim i na twoim miejscu.
Być może.
Ale jednak jedyne co by sprawiało, że źle się czuje to zastanawianie się czy facetowi ujmuje to męskości...
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wysłany: 2009-10-12, 19:03
Aha. Dział Wasze problemy sobie przeszukaj. Jest kilka takich tematów.
Kolejny zbędny. Zamykam.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum