hejka mam 17,5 roku i 169 cm wzrostu , mam spore kompleksy z tego powodu bo prawie wszyscy maja gdzies ponad 180cm w mojej szkole!!! aha i powiedzcie mi czy jak nosze rozmiar buta 45, to jest to proporcjonalne czy może urosne jeszcze?? dodam że rosne teraz 1cm rocznie, czy oznacza to że przejde drugi skok wzrostu czy juz przestalem rosnąć?
Jak rośniesz 1cm rocznie, to nie przestałeś rosnąc ..
Nie masz innych problemów ?
_________________ [..]
My blackened soul's lit by your fuel
Implode your moral
And drains your pride
Too late for debate or run and hide
Time to take your life tolls the bell
To your hell I'd like to welcome you
17 lat to wciąż wiek dojrzewania/dorastania. I każdego indywidualne sprawą jest w jakim wieku przestanie rosnąć. Jeśli rośniesz centymetr rocznie, to prawdopodobnie jeszcze urośniesz. Jednak musisz się liczyć z tym, że jeśli Twoi rodzice lub dziadkowie są niscy, to Ty też możesz być. Poza tym, nieprawdą jest, że wszyscy mężczyźni są wysocy. Znam takich, którzy nie przekroczyli metra siedemdziesięciu.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
moj ojciec i dziadek maja 176 !! aha i w 2 gimnazjum mialem skok ale nie wiem czy mozna to nazwac skokiem wzrostu, chyba uroslem wtedy z 6cm ale nie wiem dokladnie,pamietam ze wtedy kumple cos gadali ze uroslem ,wiec to chyva wtedy bylo xd
tak, rozmiar stopy jest proporcjonalny do wzrosu
gdy rosniemy najpierw powiększa się głowa, dłonie i stopy a dopiero potem rosniemy wzwyż
także nie martw się, jeszcze urosniesz
_________________ "Są słowa które możesz wypowiedzieć ale są i takie których mówić Ci nie wolno."- Akihisa Ikeda
Nawet nie zauważysz kiedy urośniesz :)
W tym wieku faceci jeszcze przecież rosną. Będzie dobrze, za kilka lat będziesz mówił "ale ja wysoki jestem, chce być niższy" hihi
Każdy rośnie inaczej, w innym tempie. A może po prostu nie będziesz wysoki, bo Twoi rodzice nie są? Może masz to po prostu w genach? Nie martw się, na pewno jeszcze urośniesz, przecież nie przestałeś jeszcze dojrzewać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum