_________________ "To bowiem, czym każdy jest dla siebie,co towarzyszy mu w chwilach samotności i czego nikt nie może mu ani dać, ani zabrać,
jest oczywiście dla niego ważniejsze niż wszystko,co mógłby posiadać lub czym mógłby być w oczach innych."
Arthur Schopenhauer
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-07-31, 20:15
167cm i 15 lat
_________________ Jeśli uwierzymy w boga to zyskamy wieczność, jeśli go nie ma - nie stracimy nic, bo nie ma nic poza światem materialnym; jeśli jednak odrzucimy istnienie Stwórcy, możemy stracić wieczność, a nie zyskać niczego.
Ojj.. ja mam 194,5 cm... :P Troche mi się wyrosło... ale gram w kosza więc to raczej mi pomaga:)
_________________ Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości. Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.
Imię: Aleksandra
Wysłany: 2010-08-06, 12:01
Ja jestem bardzo wysoka jak na swój wiek, bo mając niespełna piętnaście lat, mierzę 180 cm. ;P
_________________ Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władcza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.
– M. Puzo, "Ojciec Chrzestny"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum