A co Wam tak zależy, żeby być aż tak wysokim? Chłopak powinien być troszkę wyższy od dziewczyny, a że w naszym kraju średnia wzrostu dziewczyn to jakieś 165-170 cm, to nie ma na co narzekać :D Ja mierzę 1,68 mój chłopak 1,86... Jak mam płaskie buty to czuję się przy nim strasznie niska
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Imię: Artur
Wysłany: 2010-08-20, 20:04
15 lat, 176 cm (ale dawno się mierzyłem ;p)
_________________ Znak Orła, potęgi symbol prowadzi nas!
Mieczem i Tarczą weźmiemy to co było nasze od lat!
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać!
Nasza Wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak!
~ Honor - Znak Orła ~
Imię: Małgorzata
Wysłany: 2010-08-21, 19:37
Mój wzrost juz od dłuższego czasu dzięki Bogu nie uległ zmianie. Nie ma to jak byc dziewczyna i miec 177cm. To wielki problem, bo otaczają ludzie z 165cm max, a o chłopaku z tego powodu musze zapomniec. Kto by chciał miec w koncu wyższą dziewczynę, nie? Dla mnie nie byłoby problemu gdyby taki był niższy o tych pare cm, ale znamy realia Jemu napewno by to przeszkadzało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum