Mój wzrost juz od dłuższego czasu dzięki Bogu nie uległ zmianie. Nie ma to jak byc dziewczyna i miec 177cm. To wielki problem, bo otaczają ludzie z 165cm max, a o chłopaku z tego powodu musze zapomniec. Kto by chciał miec w koncu wyższą dziewczynę, nie? Dla mnie nie byłoby problemu gdyby taki był niższy o tych pare cm, ale znamy realia Jemu napewno by to przeszkadzało.
No ja nie wiem dziewczyno czym ty się martwisz. Może źle się rozglądasz, większość facetów przecież jest zdecydowanie wyższych. Moja siostra ma tyle i jest idealna. Ile bym dała żeby tyle mierzyć! Naprawdę. Poszłabym na modelkę, hehehehe.
Ja mierzę sobie 171, w tym roku siedemnastka, numer buta 38 z reguły.
Każdy stróż to szpicel
Szpicla trzeba zabić
A ja wam napiszę ,że do szału doprowadza mnie mój niski wzrost- jestem kurduplem i taka prawda :P Mogę napisać ,że bycie niską osobą to same minusy.
Wolałabym być wysoka niż taka jak teraz jestem :P A pocieszanie się,że niska osoba może założyć obcasy jest denerwujące bo daleko ze szpilami nigdzie sie nie dojdzie.To już wole mieć te 175 cm i chodzić ciągle na płaskim niż męczyć się z obcasami - paranoja jakaś :P
Mam wrażenie,że wokół tylko wysokie laski a ja taka jakaś odstająca od reszty :P Życie ...
_________________ "Żyjemy tutaj tylko po to aby doświadczyć całego bezsensu istnienia"...
"Illuminati want my mind, soul and my body
Secret Society trying to keep their eye on me
But I'm a stay incogni' in places they can't find me
Make my moves strategically"
Czemu wśród dziewczyn jest taka zasad, że muszą byc wysokie ? Facet to co innego, ja mam 182cm i nad tym ubolewam Chciałbym mieć co najmniej 190cm, no ale cóż, w życiu nie można mieć wszystkiego...
Czemu wśród dziewczyn jest taka zasad, że muszą byc wysokie
Ja tam myślę, że dziewczyny wysokie są zdecydowanie ładniejsze. A jeśli nie ładniejsze - to na pewno wzrost daje same plusy. Wysoka osoba kojarzy się ze zgrabnością. A jest też tak, że facet musi być wysoki, więc nie może mieć karła za wybrankę. W sensie może, ale to śmiesznie wygląda.
Wszędzie te 'wysokie' powtórzenia xdd
Żeby mój post nie był źle odebrany - sama nie jestem wysoka, chciałabym podrosnąć jeszcze trochę, ale podobają mi się wysocy ludzie. Tak, chyba o to mi chodzi właśnie.
Każdy stróż to szpicel
Szpicla trzeba zabić
sama nie jestem wysoka, chciałabym podrosnąć jeszcze trochę, ale podobają mi się wysocy ludzie.
To powiedzmy, że jesteśmy w swoich typach
_________________ „ (...) w zasadzie najważniejsze jest samo życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. I już nie wiadomo, co jest najważniejsze.” M. Edelman
Imię: Kuba
Wysłany: 2010-09-18, 14:07
180, jednak lekarz mi powiedział, że jeszcze urosne.
U mnie w rodzinie wszyscy są wysocy.
(Ojciec - 204, brat - 207).
_________________ Już nie umiem nagrywać i wersy mam kiepskie,
Choć często są brane za majstersztyk w mieście
Braku stylu i współpracy ze sobą,
W mieście samych królów, samozwańców bez koron!
Ja mam 162 cm wzrostu. czasami jest to bardzo irytujące, gdyż wszystkie spodnie jestem zmuszona skracać :P
W szpilkach nie chodzę jak koleżanka nade mną, gdyż nie lubię i też wolę patrzeć na facetów z dołu, a już szczególnie na Mojego (:
_________________ Dlaczego ty jesteś taka wyjątkowa? Bo 90% mnie to choroba psychiczna, a pozostałe 10% to czysta głupota.
168cm. W podstawówce byłam wyższa od wszystkich znajomych i było mi z tym trochę nieswojo, ale od jakiegoś czasu nie rosnę i jestem zadowolona ze swojego wzrostu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum