Nie powiem, zadowolona jestem całkiem ze swojego wzrostu Miło jest móc samej sięgnąć nawet na najwyższą półkę w bibliotece [sztandarowy przykład podawany przy wymienianiu zalet posiadania wzrostu choćby tylko nieco większego niż przeciętna, lol] i nie musieć nikogo prosić przy tym o pomoc... o górowaniu nad innymi ludźmi nie wspominając Choć, nie ukrywam, przydałyby się jeszcze dodatkowe ze dwa-trzy centymetry :/
Cóż no ja mam 173 w porywach do 174cm ; )
w zasadzie mialam o parę cm niższego chlopaka od siebie, ale to bylo kiedys. Przez to wlasnie, ze on byl nizszy ja mialam jakis glupi kompleks, no ale teraz poznalam kogos kto jest ode mnie wyzszy o glowe, a uwielbiam Go chociaz wygladam przy nim jak wypierdek mamuta
_________________ "Cycki nie pokazywane maleją." - Paulo Coelho
Są trzy fazy ujawniania się prawdy. Najpierw prawda jest ośmieszana, potem spotyka się z gwałtownym oporem, a na koniec traktowana jest jako oczywistość.-Arthur Schopenhauer
18 lat, 168 cm
szczerze, to zawsze myślałam, że jestem wyższa
ale niedawno stwierdziłam, że taki wzrost jest akurat, bo nie jest się za niskim, a przy tym można założyć wysokie buty!
168, więcej nie urosnę, jest okej, choć te 4 dodatkowe centymetry byłyby fajne, nie musiałabym patrzeć na wszystkich z dołu
_________________ Spójrz na świat, dookoła brudne mury miasta, na ulice pełne bólu, kominy fabryk, tu nie znajdziesz miejsca dla siebie, pier*** ten świat, to on jest właśnie piekłem...
Mam jakieś 157cm, w porywach 158cm, ale do 160 na pewno nie dobijam (chyba, że w obcasach). Kocham mój wzrost, mimo tego że jestem największym kurduplem w grupie i wiecznie zadzieram głowę żeby rozmawiać z kolegami
_________________ No need to ask my name
to figure out how cool I am
Imię: Alicja
Wysłany: 2012-02-08, 14:30
Ja mam 20 lat i 152cm co w sumie z jednej strony jest fajne (moja siostra ma tyle samo cm i prawie 30lat a wciąż wygląda młodo ) Dużo facetów też mi mówiło, że lubi takie małe dziewczyny :P Ile w tym prawdy - nie wiem, mój nie narzeka :D
Z drugiej strony nie jest to już takie fajne bo po jednym dniu musiałam zrezygnować z pracy bo byłam z niska do niej (długa historia) i do dziś mam doła z tego powodu. No i mam problem z doborem ubrań, przez to, że jestem tak niska to mam też małą stopę = masakra z butami. Ale trudno się mówi, wolę mieć te 152cm niż 190 :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum