No więc... Tym tyrym tym...! Yo madafakas i te sprawy!
Jestem Żaneta (fajne imię, wiadomo, że starsi mnie kochają) Magdalena na drugie, Michalina na trzecie. Mam 16 lat. Jestem wredna, chamska, mówie to co chce i kiedy chce i ewidentnie dobrze mi z tym. Uwielbiam marzyć, zapominać się, szaleć, bawić się - po prostu umilać sobie życie na maxa :D. Jestem szczera, bywam bardzo często wredna, niemiła... Humorzasta.. :)
Na ogół trzymam ludzi na dystans, nie można nikomu ufać. Nie mam przyjaciół i dobrze mi z tym.. Każdy ma w sobie kłamstwo lecz czasami jest go za wiele... Pod osłoną tej osoby, która chce niby dla Ciebie dobrze, często skrywa się ktoś, kto chce spier**** Ci życie i niestety ja na takiego kogoś trafiłam. Przez tą osobe właśnie już nigdy nie bede taka jak kiedyś.
Ddrumie dniami i a nocami tłukę w biurko (Tak, tak, wymiatam na perkusji).
My drum set:
Bębny (Pearl)
1. 22" x 18" Bass drum
2. 13" x 6.5" Joey Jordison Signature Snare drum
3. 10" x 8" Tom
4. 12" x 9" Tom
5. 13" x 10" Tom
6. 16" x 16" Floor Tom
7. 18" x 16" Floor Tom
Blachy (Paiste)
1. 14" Rude Hi-Hat
2. 17" Rude Crash/Ride
3. 8" Signature Splash
4. 6" Signature Splash
5. 18" Rude Crash/Ride
6. 8" 2002 Cup Shime
7. 13" Signature Power Hi-Hat
8. 20" 2002 Rock Bell Ride
9. 16" Rude Crash/Ride
10. 14" Signature Thin china
11. 18" Rude China
Żyję z muzyką i dla muzyki. Ulubiony gatunek to zdecydowanie rock/metal.
Eee... co jeszcze? Musicie mnie poznać, noo. Wyrobicie sobie opinię, z pewnością.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
ale sweetasna jesteś, chyba lubish za bardzo RoOsH ;;*
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum