Imię: Daria
Wysłany: 2010-04-23, 14:48
Ze śmierdzącym, z palaczem, z takim, co lubi się przede wszystkim popisywać przed kolegami i z takim, co traktuje płeć piękną przedmiotowo i ma co jakiś (krótki) czas nową, z takim, co nie umie się bawić bez alkoholu. Chyba nic nie pominęłam, wymieniłam te kwestie, których bym nie zniosła. Resztę bym chyba przeżyła, choć nie wiem.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Nie umówiłabym się z facetem, który by mnie nie szanował i byłby po prostu chamski. Nie zniosłabym także kolesia który ciągle "dymi mi w twarz", ani takiego, który myślu, że jest chodzącym ideałem i wszystkie panny są jego.
_________________ A co jeśli to ja
Może mnie nie rozpoznałeś
A co jeśli to ja
Dźwigam sens, którego łakniesz
Hold me down, sweet and low, little girl
Hold me down, sweet and low, and I'll carry you home<3
Imię: Naćka ;p
Wysłany: 2010-05-03, 09:22
z wyglądu noto rudy,piegowaty i z zezem <lol2>
a z charakteru to napewno nie jakiś wyrywacz panienek,egoista, zbyt pewny siebie nieszczery i nieuczciwy xd
_________________ ja tu tylko sprzątam.
" Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody ."
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-05-17, 21:15
Z młodszym, nieszanującym kobiet, idiotą, chamem, prostakiem, niższym ode mnie (nie jest to jakieś wygórowane wymaganie, mam tylko 162 cm). Również z takim, który zbyt często pije alkohol, nałogowym palaczem (choć to jeszcze mogło by przejść), męską cnotką lub męską dziwką. Z żelusiem, metroseksualistą (czyli jak dla mnie- męski plastik), ogólnie z takim, którego wygląd musi być "och i ach!"... Poza tym- z nietolerancyjnym i zapatrzonym w siebie chłopakiem.
Na wstępie odpada facet, który nie ma za grosz kultury, jest egoistyczny i chamski w stosunku do mnie i nie zachowuje podstawowych zasad higieny osobistej.
Do tego nie lubię, jak słucha techno , chodząc z komórką po osiedlu, z której owa muzyka, chociaż nie, techno to nie muzyka Oo', z której TO COŚ leci puszczone na maxa.
Wszyscy przedstawiciele JP i CHWDP i jacyś szpanerzy też mnie nie interesują.
_________________ To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
nie umówiłabym się z kolesiem od którego śmierdzi i który nie umie się zachować w towatrzystwie. no i wiadomo nie umówiłabym się z jakimś napalonym upośledzonym.
A ja nie umówiłabym się z takim memłem, które to o wszystko najpierw zapyta, przeprosi zanim zrobi, przeprosi w trakcie, przeprosi po, jest przesadnie miły, uprzejmy, przymilający się i mdły do szpiku kości.
Jeśli chodzi o wygląd to jakoś mnie to szczególnie nie urządza, byle nie był brudny, śmierdzący i metroseksualny. Nie lubię też kiboli i wychudzonych chłopców. I MYSIEGO WĄSA - to w ogóle odpada na wstępie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum