z chłopakiem, który myśli tylko o sobie i myśli tylko o jednym.
Tak, o tym zapomniałam, to też. Z takim który chce się tylko zabawic, przeżyc chwilową przygodę, podczas gdy ja myslę o nim poważnie. Chyba ze ja też uważam znajomośc za przelotną, to na jedną randkę mozna pójśc, poflirtowac, nic więcej.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
*śmierdzi
*pali, pije, ćpa
*robi siku np w lesie, a potem chce wziąć mnie za rękę, fuj!
*ma brudne i brzydkie dłonie
*jest brudny
*nosi czarne skarpetki [chociaż tu mogę pójść na ustępstwa]
*zbyt często przeklina
*nie jest wyrozumiały
*wyśmiewa i obmawia innych
*brak mu kultury
*myśli tylko o jednym
*ma krzywe zęby [może i bym się umówiła, ale raczej nic poważnego by z tego nie wyszło]
*ma biały osad na języku
*pluje się
*śmierdzi
*pali, pije, ćpa
*robi siku np w lesie, a potem chce wziąć mnie za rękę, fuj!
*ma brudne i brzydkie dłonie
*jest brudny
*nosi czarne skarpetki [chociaż tu mogę pójść na ustępstwa]
*zbyt często przeklina
*nie jest wyrozumiały
*wyśmiewa i obmawia innych
*brak mu kultury
*myśli tylko o jednym
*ma krzywe zęby [może i bym się umówiła, ale raczej nic poważnego by z tego nie wyszło]
*ma biały osad na języku
*pluje się
praktycznie to samo co K napisala ale jeszcze bym dopisala, iz nigdy bm sie nie umowila z damskim bokserem, czy znow narcyzem
_________________ "(...)To było pięć lat temu teraz mam córeczkę, która ma cztery latka i kocham ją pomimo, że jest jego a nie Daniela"
nie może ćpać (nawet trawka odpada)
i nie może być kłamcą
nie może być nieodpowiedzialny
a tak poza tym - nie może być niezadbany, nie może myśleć tylko o jednym, nie może być niekulturalny
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała. A w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał.
Nigdy nie umówiłabym się z chłopakiem, który śmierdzi i po porstu mnie nie pociąga wizualnie. (mój ideał to metal z długimi czarnymi włosami i zielonymi oczami, albo blond włosy i szare oczy, wyższy ode mnie, leciutki zarost, duże dłonie, szerokie ramiona ) Jeśli jednak to nie byłoby problemem, to mogłabym się spotkac, poflirtowac, ale nic więcej! (aktualnie tak robię) Tak pozabijac czas tylko...Po jeśli ktoś jest nieporządny (czyli niepunktualny, tępy, agresywny, ograniczony. bez wyobraźni, niemrawy, zamknięty w sobie, jest oportunistą, niehigieniczny, z spermą w mózgu, analfabeta bez ambicji, antysemita, nie-patriota, miga się od wf, ma poczucie humoru jak płyta nagrobna, boi się opuścic lekcji, nie można na niego liczyc i do tego cpa, pije, pali i jest za cracovią) to nic z tego nie będzie na dłużsża metę
_________________ Mężczyzno! Puchu marny! Ty wietrzna istoto! - Eliza Orzeszkowa - Marta
nie umówiłabym się z samolubem, nietolarancyjnym, aroganckim dupkiem
no i nie może mieć dłuuugich włosów, wykolczykowanej całej twarzy i musi delikatnie o siebie dbać
A jeśli chodzi o wygląd to nie umówiłabym się z facetem niższym dużo ode mnie, ze śmierdzącym, z brudnymi dłońmi i zepsutymi zębami - nie dbającym o higienę. No i trochę odpycha mnie od długowłosych chłopaków.
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
Gdy tak zaczęłam analizować, przeraziłam się, że jestem wymagająca, alee... Nie potrafię umówić się z kimś, kto
-nie przestrzega ogólnych zasad kultury
-nadużywa alkoholu lub innych, jeszcze gorszych używek, wykluczając papierosy
-należy do tych, którzy 'leją' na wszystko, na naukę, na swoją przyszłość, na to, że mogą skończyć na kopaniu rowów
-bywa agresywny, miesza się w bójki lub ma inne zatargi z prawem
-nie wie, co to higiena
-nie lubi zwierząt
-zalicza wszystkie jak leci
I jeszcze pewnie parę cech ważnych i mniej ważnych, które teraz nie przychodzą mi do głowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum