I nie cierpię takich, którzy myślą, że każdą mogą mieć.
A ja w sumie wolę takich, od tych, co myślą, że nie mogą mieć żadnej ;P nie wiem czemu... jakieś mi się to wydaje żałosne.
Ale tak bardziej to nienawidzę idiotów, dla których dziewczyna jest jak przedmiot. Albo takich, co pozwalają się do siebie przywiązać, a potem idą w ch*ja
W ogóle to przeżyłabym, jakby facet śmierdział i palił, skoro musi. Spróbowałabym go zmienić, ale takich chamów, jak napisałam to się raczej nie da.
O właśnie, z dresem. xD
Albo z takim, który kopci, pije, ćpa.
No i jakiś poziom w nauce powinien trzymać.
Albo też z jakimś wymuskanym chłoptasiem a'la pedałek.
I z takim, który mi się w ogóle nie podoba. [;
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-20, 16:43
to tak :
1. z żadnym z moich kolegów - bo są kolegami, mamy wspolnych znajomych
2. z narkomanem (zioła nie zaliczam do tej kategorii)
3. z typowa cipka - podaj przynies pozamiataj
4. z facetem ktory umawia sie codziennie z inna
5. z zadnym z bylych chlopakow moich dobrych kolezanek
6. z niechlujem
7. z discopolowcem
8. z dresiarzami - uwielbiam ich ale jako kolegow
9. z chlopakiem ktory ma dluzsze wlosy ode mnie (tez wole jako kolegow)
10. z chlopakiem dla ktorego sport jest złem.
no i pewnie jeszcze sporo mam takich wymogow o ktorych w tej chwili nie pamietam, ale i tak nigdy nic nie wiadomo.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
nigdy nie umówiłabym się z ćpunem(zioło zaliczam do ćpania), z facetem, który dzień w dzień imprezuje, ze słuchaczem techno i bywalcem dyskotek, z takim, który wygląda jak pedał/emo/skejt/drech, z żonatym, z takim, który mnie nudzi po pół godziny rozmowy.
_________________ potrafię już tylko pełzać po ścianach własnych struktur. teraz ich nie ma. moje myśli są bezdomne.
Z głupim, mało inteligentnym, z takim którym nie miałabym tematu do rozmów.
Z wyglądu hmm obojętnie, może żeby nie był zmorą koszmarów a reszta nieważna.
Na pewno nie umówiłabym się z niechlujem. I dresem. I z gościem, który, jak to powiedziała Lena, jest typową cipką. Ze sztywniakiem, bo ja nie umiem się nie śmiać dłużej niż pięć minut. Z facetem, z którym nie miałabym o czym gadać.
Z discopolowcem i technowcem. Tzw. "dzieci Metina" też odpadają.
Pewnie by się takich gości jeszcze paru znalazło, ale w tej chwili nie pamiętam xD
_________________ "Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz"
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-21, 15:41
ach i skoro mamy rownouprawnienie na pewno nie umowilabym sie z facetem puszczalskim, z takim co go kazda dziewczyna bez problemu moze zaciagnac do lozka. !!!
i z nizszym ode mnie (takich jest neiwielu)
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wysłany: 2009-11-21, 20:51
Z którym nie mam wspólnych tematów, który dba tylko o swój interes, z wiecznym gadułą, który więcej mówi niż myśli, z kimś kto mnie zupełnie nie pociąga fizycznie, jest zbyt natrętny, jego ambicje nie sięgają wyżej niż budka z piwem i ewentualne kopanie rowów za kilka lat.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum