z takim, który jest zwyczajnie głupi, ma zbyt wysoką samoocenę, uważa się za boga, za dużo pije, za dużo pali, ćpa lub po prostu mnie nie pociąga. jak jest takim cfaniaczkiem i szczeka głupimi tekstami.
A ja uwielbiam dresiarzy ;p Te chłopaki są bardziej szczerzy niż najlepsza przyjaciółka. Uwielbiam się z takimi umawiać, i wcale nie znaczy że jak chłopak klnie i jestbardzo pewny siebie, to będzie złym chłopakiem. Bo często takie "ewenementy" są najczulszymi facetami na świecie! Chłopak z ktorym bym się nigdy nie umówiła to zdecydowanie taki który o siebie nie dba.
_________________ "Szaleństwo, nowa radość, utracony raj i pamiętaj że nigdy nie mam dość tego gówna"
Kaliber 44
głupim, aroganckim, takim, który używa słówka k**wa w charakterze znaków interpunkcyjnych, który by za dużo pił, palił i ćpał, nie miał poczucia humoru i nie potrafiłby śmiać się z siebie, takim, który by mi się nie podobał.
_________________ Jeśli moja teoria względności się potwierdzi, Niemcy okrzykną mnie Niemcem, a Francuzi będą widzieć we mnie obywatela świata. Natomiast jeśli okaże się błędna, dla Francuzów będę Niemcem, a Niemcy stwierdzą, iż jestem Żydem.
Wysłany: 2009-12-26, 15:34
Z flegmatykiem. O nie. Nie zniosłabym gdyby przez pół godziny zdejmował bądź ubierał czapkę i szalik i ruszał się jak mucha w smole - umysłowo zresztą też.
_________________ Byliśmy wciąż
A jakby nas nie było
Pajace bez serc i rąk.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Z kretynem. Po prostu, z idiotą, który w dodatku uważa sie za niewiadomo kogo. No i ogólnie, z kimś kto mi nie wpadł w oko. Czyli tylko z kilkoma w zasadzie chetnie bym sie umówiła. Z innymi to raczej od niechcenia, z nudów.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie umówiłabym się z kimś, kto mnie nie pociąga. Są tacy faceci - ani przystojni, ani mili, ale coś w sobie mają, co mnie przyciąga. Z takimi to bardzo chętnie :}
Z flegmatykiem. O nie. Nie zniosłabym gdyby przez pół godziny zdejmował bądź ubierał czapkę i szalik i ruszał się jak mucha w smole - umysłowo zresztą też.
a są tacy? boże..
_________________ Pier****na era techno! Łubudubułubudubu
Czytanie niektórych pstów troszkę mnie uświadomiło, co do moich preferencji oczywiście.
Lena napisała, że nie umówiłaby się z facetem puszczalskim - inaczej łatwym, dla którego liczy się zabawa - seks. No tak! racja, a jeśli już umawiać to być bardzo ostrożna i na pewno nie traktować tej znajomości poważnie - broń Boże nie być kolejną "Przyjemnością".
zielona napisał/a:
Z kretynem. Po prostu, z idiotą, który w dodatku uważa sie za niewiadomo kogo.
Nawet nie wiecie jak bardzo chcialabym spotykać samych inteligentnych chłopców. Naprawdę to dla mnie bardzo ważne jak i o czym z nim gadam.
- Z facetem zbyt pewnym siebie.
Czasami lubię takie szare myszki, gdzie mam przewagę.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Hm,oprócz większości wyżej wymienionych cech,nie umówiłabym się z mężczyzną,który by mnie nie szanował.
_________________ "Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high "
Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
_________________ „Upadek z trzeciego piętra jest równie tragiczny w skutkach jak upadek z
wysokości stu pięter. Jeśli już mam spadać, niechaj będzie to przynajmniej z
wysoka”
Jeśli chodzi o wygląd to napewno bym nie umówiła się z kolesiem który wygląda jak ostatni wieśniak... Ma zaniedbane dłonie, nieświerzy oddech. A jeśli chodzi o charaktek to napewno z kolesiem bez poczucia humoru, małomównym, nieśmiałym, ponurym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum