Z chamem, niekulturalnym(np. gdy na spotkaniu ze mną co 3 słowo, to przekleństwo), nie czułym bezlitośnie, pustym (okazuje się, że nie tylko lalunie są puste).
A z wyglądu, to gdyby był naprawdę brzydki już tak do przesady albo nie dbał o siebie...
_________________ 'Szczęścia nie trzeba szukać-spotyka się je przy okazji'
Chamem, prostakiem, pustakiem, lalusiem,mięczakiem. Wulgarnym, nachalnym, za bardzo zabawnym, ale też nie za bardzo nudnym. Młodszym więcej niż rok, starszym więcej niż pięć-siedem lat.Wszystko inne na jednym spotkaniu mogę przecierpieć.
Nigdy nie umówiłabym się z chłopakiem niższym ode mnie.
z takim który nieprzyjemnie pachnie..
który nie potrafi się zachować, ani powiedzieć takich słów jak :
-przepraszam,
-dziękuje,
-proszę..
z takim który jest chamski i nie czuły.
Pustym, nudnym, niedojrzałym, nie dbającym o siebie, agresywnym, próżnym.
_________________ "Cały świat to scena
A ludzie na nim to tylko aktorzy
Każdy z nich wchodzi na scenę i znika
A kiedy na niej jest, gra różne role
W siedmioaktowym dramacie żywota"
Najbardziej uderza mnie nieszczególna lotność umysłowa u niektórych chłopaków(czytaj debilizm, nieumiejętność wysłowienia się )... Poza tym nigdy z lalusiem, mięczakiem, chamem i pierdołą. jeśli chodzi o wygląd - niezadbany, niższy ode mnie (to już byłby nielada wyczyn przy moim wzroście..).
jesli chodzi o wygląd to wiadomo- nie moze być odpychający, ale też niższy ( w ogóle niski nie moze być, chociaż sama taka jestem) prostacki, no i nigdy nie umówiłabym sie z "ciepłymi kluchami". Taki co to sam nie wie, czego chce i którego trzeba prowadzić za rękę, bo sma nigdzienie trafi.
_________________ ktokolwiek powiedział, ze słońce przynosi szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu
W życiu nie umówiłabym się z chłopakiem nudnym - bez polotu i nazbyt powściągliwym, niekulturalnym, infantylnym oraz takim, który wiecznie rżnie inteligenta, umoralnia i poucza, bo przecież wie lepiej. ;]
_________________ "Może nie najważniejsze jest chcieć iść z kimś do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę?"
na pewno odpadają lalusie... (ah, 7h/7 solarium xD)
tacy, którzy myślą, że mogą miec każdą... (dalej mała, chodź ze mną na imprezkę...)
i mówią 'poszłem' zamiast 'poszedłem'... (jak wczoraj szłem do szkoły...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum