Chamem, prostakiem, pustakiem, lalusiem,mięczakiem. Wulgarnym, nachalnym, za bardzo zabawnym, ale też nie za bardzo nudnym. Młodszym więcej niż rok, starszym więcej niż pięć-siedem lat.Wszystko inne na jednym spotkaniu mogę przecierpieć.
Nigdy nie umówiłabym się z chłopakiem niższym ode mnie.
Niższym od Ciebie hmm ... to jest jakiś duży problem? Nie rozumiem jakbyś się zakochała w kimś powiedziałabyś : Sory jesteś za niski? Nigdy nie mów nigdy.
to jest jakiś duży problem? Nie rozumiem jakbyś się zakochała w kimś powiedziałabyś : Sory jesteś za niski? Nigdy nie mów nigdy.
Każdy ma prawo do różnych preferencji względem wyglądu.Aczkolwiek trudno cokolwiek w życiu,zwłaszcza w sferze uczuciowej zakładać.
Osobiście nie wykluczam tego,jednakże na chwilę obecną nie chciałabym się wiązać z niższym od siebie mężczyzną,co nie oznacza,że stanowi to jakąś wyjątkową przeszkodę.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
podobno kochać kogoś to znaczy akceptować jego wady, ale z pewnością nie angażowałabym się w znajomość z chłopakiem traktującym dziewczyny jak zabawki, nie mającego do nich szacunku, niedojrzałym emocjonalnie. i przede wszystkim z takim, którego byłby mi w większym lub mniejszym stopniu nieznany - powiedzmy po tygodniu lub miesiącu znajomości, bo to śmiesznie krótki okres czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum