Wysłany: 2009-06-26, 15:04 Z jakim chłopakiem nigdy byś się nie umówiła?
Pytanie jak w tytule
Chodzi zarówno o charakter jak i o wygląd...
Ja nie spotkałabym się raczej z arogantem, narcyzem, kimś niekulturalnym, denerwowałby mnie również chłopak który nie ma własnego zdania i jest tak nieśmiały, że bałby się cokolwiek powiedzieć. Co do wyglądu to odpadają pofarbowane włosy długie to też raczej nie mój typ, nie może to też być ktoś kto nie dba o higienę...
Wysłany: 2009-06-26, 16:16
Niekulturalnym, od którego brzydko pachnie, który nikogo nie szanuje, do którego nie czuje sympatii, który jest zbyt pewnie siebie.
_________________ Byliśmy wciąż
A jakby nas nie było
Pajace bez serc i rąk.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
z niekulturalnym, śmierdzącym, brudnym i ogólnie odpychającym, który jako przecinki stosuje przekleństwa.
i takim, który zmienia dziewczyny jak rękawiczki
_________________ Bądź moim zmierzchem i porankiem.
Wysłany: 2009-06-26, 21:24
Z egoistą, chamem, idiotą, niekulturalnym, takim który przeleciał pół wsi i nie dba o siebie.
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
z takim typowym typem plejboja, który sobie myśli, że każdą może mieć od zaraz.
z wyglądu... z śmierdzielem jakimś i typem z żelem na włosach i po solarium.
Hm..
Napewno z takim ,który by mi się nie spodobał nie miałabym na to spotkanie najmniejszej ochoty
No tak jak większość dziewczyn tutaj napisała raczej nie chciałabym się umówić z chłopakiem mocno zaniedbanym..co do charakteru..oj napewno nie umówiłabym się z typowym "pozerem" a także
ladyBlack napisał/a:
Z egoistą, chamem, idiotą, niekulturalnym, takim który przeleciał pół wsi i nie dba o siebie.
_________________ "Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high "
Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
nie spotkałabym się z niezadbanym chłopakiem, któremu jedzie z buzi i capi potem na kilometr. to chyba jasne. xd ale nie chcę też żeby chłopak dbał o siebie aż do przesady [czyt. golił nogi].
jeśli chodzi o charakter to arogancki, chamski, nudny, egoistyczny i ogólnie mówiąc głupi chłopak może się pożegnać z 'randką' ze mną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum