Wysłany: 2010-03-07, 09:15
Na pewno nie z modą, bo jakoś nie śledzę nowości, nie mam na to czasu i mnie raczej to nie interesuje. Dlatego chyba swój styl, taki normalny, bo zakładam to co mi się podoba, bez przynależności do żadnej subkultury i innych cudów.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
W tej chwili to nawet nie mam pojecia co jest modne, nigdy mnie to jakos specjalnie nie interesowalo. Mam swoj styl ktorego sie trzymam od wielu lat choc malo komu sie to podoba.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-07, 12:13
mam swoj styl, ale mimo wszystko zawsze w modowych nowosciach znajde cos co pasuje do mnie. czasem jest to wecej rzeczy czasem mnij, ale zawsze cos;p
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Imię: Jak wyżej.
Wysłany: 2010-03-07, 12:28
Zwykle bywa tak, że to co aktualnie jest modne podoba mi się.
Ale nie kupię rzeczy, która jest teraz na czasie, a mnie kompletnie
sie nie podoba.
Tak jak zaznaczyłam w ankiecie "Zależy czy obecna moda mi pasuje" (czy jakoś tak)
_________________ Śmiech jest jak sól, życie bez niego nie smakuje.
Wysłany: 2010-03-07, 12:32
Osobiście nie patrze na to jaka jest moda ubieram się w to co mi się podoba. Nigdy nie ubierałem się tak jak mi ktoś kazał czy z obecną modą. Wole ubierać się inaczej niż wszyscy i to mi się podoba:D:)
Ja mam swój własny styl i raczej nie obchodzi mnie moda która bardzo szybko się zmienia
Davidman napisał/a:
Wole ubierać się inaczej niż wszyscy i to mi się podoba:D:)
W zupełności sie z Toba zgadzam
_________________ "...Hey! Wait!
I've got a new complaint
Forever in debt to your priceless advice
Hey! Wait!
I've got a new complaint
Forever in debt to your priceless advice
Your advice..."
Wysłany: 2010-03-07, 12:58
Ubieram to, co mi się podoba i w czym dobrze się czuję, nigdy nie śledziłem mody, nie zależało mi nigdy na tym aby wyglądać modnie, tylko aby wyglądać schludnie i ładnie.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Imię: Patrycja
Wysłany: 2010-03-07, 20:25
Jakoś nigdy nie zależało mi specjalnie na tym jak i w co jestem ubrana.
Ważne, żeby było czyste, wyprasowane i odpowiednie do pogody.
Preferuję czerń, granat, biel i brąz.
Pojęcia zielonego nie mam czy to jest teraz modne czy nie.
I guzik mnie to obchodzi.
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Ja ubieram się w to, co mi się podoba. Czasami się zdarza, że rzecz, która mi akurat przypadła mi do gustu jest jednym z panującym trendów ;]
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
mieć swój własny styl - oryginalność, ale czasem może nie być zaakceptowana, przez co większość ludzi nie decyduje się na własny styl a podąża za modą.
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
zdecydowanie mój własny styl- zdarza się tak że cos co jest modne nie zawsze mi się podoba i nie czuje się w tym dobrze, a znowuż rzeczy w których świetnie sie czuję i sprawdzają się na każdą okazje mogą juz byc niemodne w ogólnych trendach:P
jednak nie trudno zauważyć, że moda zatacza koło i prędzej czy później znów będzie szał na ciuchy wyniesione na strych;)
Imię: Daria
Wysłany: 2010-03-14, 15:51
Raczej własny styl, jednakże jeśli modne jest coś, co mi się podoba, to, jeśli tylko fundusze na to pozwalają, kupuję daną rzecz i łączę z czymś, co było modne kilka (kilkanaście?) sezonów temu, lubię się tak ubierać.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum