Imię: Patrycja
Wysłany: 2009-03-18, 07:24
Tylko i wyłączeni mój styl, a to przeważnie mieszanka punku z czym się tylko da
Jak to kiedyś moja Mamusia powiedziała: "czarne dziecię" ze mnie wyrosło :
Zdecydowanie nie idę z modą. Kupuje to co mi się podoba.. bez względu na to czy to jest modne, czy nie Staram się kupować rzeczy jak najbardziej oryginalne(w sensie takie, które ma jak najmniej ludzi.. ) .
Cytat:
zależy czy obecna moda mi się podoba
eee.. nie ma czegoś takiego.. ;p jestesmy ludźmi i nawet jeżeli coś nam się bardzo nie podoba to po jakimś czasie zaczynamy to akceptwać, później nam nie przeszkadza, a na końcu zastanawiamy się czy nie będzie nam w tym ładnie. To niczyja wina, tacy jesteśmy
_________________ plastikowy delfin
jej się wylał
z dziecięcej kąpieli
do klozetu.
eee.. nie ma czegoś takiego.. ;p jestesmy ludźmi i nawet jeżeli coś nam się bardzo nie podoba to po jakimś czasie zaczynamy to akceptwać, później nam nie przeszkadza, a na końcu zastanawiamy się czy nie będzie nam w tym ładnie. To niczyja wina, tacy jesteśmy
Hm..dlaczego nie ma, fakt przyzwyczajamy się widząc co drugą osobę ubraną w podobny sposób i zaczynami to 'przyswajać' ,ale to nie znaczy ,że jak idę do sklepu to kupuje bo mi się nie podoba ,ale inni to noszą.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Hm..dlaczego nie ma, fakt przyzwyczajamy się widząc co drugą osobę ubraną w podobny sposób i zaczynami to 'przyswajać' ,ale to nie znaczy ,że jak idę do sklepu to kupuje bo mi się nie podoba ,ale inni to noszą.
Aha.. Czyli jak zrobiły się modne rurki i wszyscy w nich zaczęli chodzić to Ty w nich do tej pory nie chodzisz ? Albo chodzisz od zawsze ? tzn odkąd jeszcze nie były modne?
jej się wylał
z dziecięcej kąpieli
do klozetu.
Aha.. Czyli jak zrobiły się modne rurki i wszyscy w nich zaczęli chodzić to Ty w nich do tej pory nie chodzisz ? Albo chodzisz od zawsze ? tzn odkąd jeszcze nie były modne?
szczerze mówiąc, nie nie noszę rurek ^^ Fakt noszę proste dżinsy ,ale dlatego ,że takie są w sklepach ? Gdyby było mi w nich wygodnie i gdybym lubiła w nich chodzić to tak nosiłabym je..a że jest inaczej to no cóż trudno.
Tak dopasowuje sobie to co jest modne..hm ok określę to inaczej to co jest 'noszone'.
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
szczerze mówiąc, nie nie noszę rurek ^^ Fakt noszę proste dżinsy ,ale dlatego ,że takie są w sklepach ? Gdyby było mi w nich wygodnie i gdybym lubiła w nich chodzić to tak nosiłabym je..a że jest inaczej to no cóż trudno.
Tak dopasowuje sobie to co jest modne..hm ok określę to inaczej to co jest 'noszone'.
aaa to zupełnie nie o to mi chodzi.. A z rurkami był tylko taki przykład, bo jest mnóstwo tego typu rzeczy. Ulegamy modzie chcemy czy nie.. Jeżeli by tak nie było to niektórzy chodziliby w strojach średniowiecznych do tej pory.
jej się wylał
z dziecięcej kąpieli
do klozetu.
Wybacz, ale się z tym nie zgodzę, ponieważ, jest wiele ubrań ładnych i to, że wiszą w najbardziej obleganym sklepie to wcale nie czyni ich modnymi.
Tak samo jest z butami itd.
pani_sik napisał/a:
Jeżeli by tak nie było to niektórzy chodziliby w strojach średniowiecznych do tej pory.
Mi się bardzo podoba styl z 17/18 wieku. Jeśli byłby taki sklep, zapewniam Cię, że byłabym modna na swój własny sposób.
Ale ulegać modzie i dopasować ją do siebie to nie to samo co ślepe podążanie za modą ^^
— Bob Dylan
— Olga Tokarczuk
Ja ubieram sie jak mi sie podoba i nikt tu nic nie ma do gadania...
Czasami to jest "modnie", a czasami trochę mniej... ważnie że mi sie podoba i świadczy o moim styly... nie można chyba tak ślepo pądążać za modą
_________________ Don’t you wanna know me?
Be a friend of mine.
I’ll share some wisdom with you.
Don’t you ever get lonely?
Mi się bardzo podoba styl z 17/18 wieku. Jeśli byłby taki sklep, zapewniam Cię, że byłabym modna na swój własny sposób
Są ludzie, którzy zajmują się takimi rzeczami więc jeżeli tylko chcesz, możesz być modna na swój sposób
Missy napisał/a:
Wybacz, ale się z tym nie zgodzę, ponieważ, jest wiele ubrań ładnych i to, że wiszą w najbardziej obleganym sklepie to wcale nie czyni ich modnymi.
Tak samo jest z butami itd
Uogólnij słowo 'moda', a zrozumiesz o co mi chodzi.
jej się wylał
z dziecięcej kąpieli
do klozetu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum