Ani z modą ,ani swój styl.Ostatnim czasem nie przywiązuje do tego wagi. Byleby było wygodnie, mogłabym nosić przez całe czas jedne dżinsy i bluzę.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Czsami mnie wręcz odrzuca od tego co niby modne i popularne. Wszyscy noszą czarne rurki i czarne kamizelki - nie podoba mi się to, wszyscy noszą arafatki - robi mi się słabo. Tak jak z książkami i filmami, którymi wszyscy się 'podniecają'. Wolę iść pod prąd.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Imię: Marta Joanna Jot.
Wysłany: 2009-08-30, 09:21
Uwielbiam mieć modne ubrania na sobie.
Często przeglądam strony o modzie żeby wiedzieć co jest teraz na topie.
Nie chodzę jednak ubrana jak klon, ponieważ tworzę swój własny styl. ; )
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłam.
od jakiegos czasu ubieram sie inaczej niz zwykle... spodobały mi się ciuchy zaduze:D
Większość moich koszulek to rozmiar M, chociaż normalnie noszę S.
Powiem szczerze uwielbiam ubierać się jak "flejtuch", kiedy koszule, bluzy, swetry wiszą jak na wieszaku. WIem, że ani to seksowne, ani ładne...Ale lubię. Choć nie robię tego za często.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Moda przemija, styl pozostaje.
Moda, w której nie można wyjść na ulicę nie jest modą.
Z każdych nowych trendów staram się zaczerpnąć coś dla siebie. Lubie wspomniane wcześniej za duże ciuchy, lubię nutki elegancji, z wiekiem wyrosłam z ciuchów sportowych na codzień, teraz decyduję się na nie tylko podczas ćwiczeń. Lubię ekstrawagancję, wzorzyste kolorowe rajstopy, neonowe kolory, łączenie różnych wzorów i stylów.
Ubieram się w to, w czym jest mi najwygodniej. Nigdy nie zastanawiam się nad tym, czy jest to modne, czy nie. Zazwyczaj od znajomych dowiaduję się, że mam na sobie szmaty, które były hitem kilka sezonów temu, a teraz powinienem lansować się w czymś innym.
_________________ Ludzie powinni zostawać tam, gdzie się ich postawiło.
Imię: Ania
Wysłany: 2009-09-07, 20:50
Ubieram się w to co mi się podoba oraz uważam, że nie jest wieśniacke. Według mnie dzisiejsza moda właśnie jest wieśniaka i niech wszyscy, którzy się śmieją z moich jeansów (wolę spodnie rozszerzane u dołu, a nie zwężane... W rurkach wyglądam jak świnia i jeszcze bardziej to podkreśla moje grube uda...), zobaczą, że sami wyglądają obrzydliwe w tych rurkach i nie są to spodnie dla nich... Co za dużo, to nie zdrowo. Nie lubię zakupów, ale muszę spędzić godziny w poszukiwaniu normalnych koszulek, spodni, bluz... Zwykle natrafiam na jakieś czaszki, zwężane nogawki albo rękawy, a co gorsza - koszulki, które opinają mi się na biuście (niestety, jestem biuściastą panną, więc jest nieco z tym problemu). Czy mam swój styl? Jedynym moim stylem są moje sznurówki przy glanach - prawa noga zawsze czerwona, a lewa noga zawsze niebieska.
_________________ -What is that thing?
-This is Appa, my flying bison.
-Right, and this is Katara, my flying sister.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum