No nieźle nieźle,ale do kilku rzeczy bym się przyczepiła
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Ale bawisz sie w rymy albo nie. Sama wiem jak trudno sie zdecydować, ale jak już nie mogłaś nic wymyślić to chociaż jakoś nie wiem mogłaś to inaczej skonstruować. Tyle do formy (ble,źle)
Co do treści to jakaś pogmatwana plątanina słów. Prawie prostych, a nie zrozumiałych.
Ogólnie nie podoba mi się. Może gdybyś zachowała resztę wiersza jak w pierwszej zwrotce to mimo, że dalej treść była by banalna to jakoś by to wszystko uszło tłoku.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Nie za bardzo do mnie trafiło, jak dla mnie niedopracowane. Lepiej robić coś z jasno postawionym celem niż z nudów . Był pomysł, ale przez niedokładność - zgubił się w trakcie tworzenia.
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
czuje jak moja glowa ciezka
w burzy rozpuszcza sie
burza w glowie to moja meka
uwolnic nie potrafie sie
te rymy mnie zabiły się-się?! najgorsze, co może być.
bez rytmu, bez sensu, nieoryginalne.
_________________ "(...)Godny jest przecież, bym go dzisiaj chwalił
I wielbił pieśnią za to, że przez chwilę
Istniał zmierzch, ranek i ziemia, i morze,
By Luthien mogła wśród nich się pojawić (...)"
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum