Będę oryginalna, jeśli powiem, że tęsknie za wakacjami? Tak, szaleńczo tęsknie za plażą, słońcem, pluskaniem się w wodzie, drinkami z palemką, zapachem olejku do opalania, moim bikini i okularami-michami! aaaa!
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Trochę jednak tęsknię za starymi czasami, gdy on wychodził zza rogu, patrzył i mówił cześć.
Tęsknię za czasami gdy jeszcze szłam do szkoły ze świadomością, że go zobaczę, może pogadam. Mój niezwykły kolega. A teraz jakoś mniej kolorowo jest bez niego.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Niezwykle także tęsknie za resztą bliskich mi osób.Dawną codziennością,czymś co sprawiłoby,że poczucie wyobcowania nie byłoby tak dotkliwie.Spacerami z psem,oglądaniem seriali z kubełkiem lodów czekoladowych,poranną krzątaniną rodziców.Wakacjami,które ograniczały się do monotonnych dni wypełnionych oglądaniem filmów na sopockim molo,długimi pobytami w stadninie,wylegiwaniem się na plaży w upalne przedpołudnia i ciepłych,przepełnionych słodyczą wieczorów.Czasem także tęsknie za beztroską dzieciństwa.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
za moim K. (byle do poniedziałku !) ; za beztroskim szlajaniem się po osiedlu ; pragnieniem bycia 17-19 latką; za głupią nadzieją(chociaż zabrzmiało to przebanalnie..)
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
_________________ Rozmawiając z wieloma osobami nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie zamkną. Jak np zamknij się. Jesteś kretynem. Nie mam nic do powiedzenia, wiesz?
Za siostrą - zobaczymy się dopiero za rok... ;(
Za przytuleniem - mam małe problemy uczuciowe.
Za Krakowem - wróciłam wczoraj do domu i już za nim tęsknie.
_________________ Daj sobie wreszcie kredyt zaufania, bo masz mało do stracenia a bardzo dużo do zyskania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum