_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
za LO- serio, mogłabym tam wrócić chociaż na 2 tygodnie we wrześniu. Brakuje mi nawet muzyki na korytarzu, wrednego historyka, nudnego wf i ze sklepiku szkolnych bułek nie wspomnę juz o mojej klasie, przerwach... - trzeba dorosnąć.
_________________ Wczoraj kwiatki sypała w kościele.
Dziś z kwiatków balsam smaruje po ciele.
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-23, 23:14
Ja pamietam podwórko nas szczeniakow szkołę luz uwagi skargi siniaki rozwalone wargi boisko żwirowe żale matki podstawową szkołę świat
Inny gdzie wszyscy mieli uśmiech na twarzach stara ulica dzis jakby z innego miasta a stare przyjaźnie to dawno przebrzmiała bajka niema tego luzu gdzieś zniknęły stare domy ...
Eldo pamietam feat. Fish
Bardzo brakuje mi grania w pile na ulicy mojej Kasi i tego starego domu na przeciwko mnie zawsze kopałem w niego piłka ale zapalił sie w połowie w tamte wakacje
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum