Ja też. I w 99% przypadków chodzi o nadmiar pieniędzy,
Też tak mogłabym uważać, gdybym nie znała jednej rodziny, która posiadając całkiem sporo pieniędzy, może nie bogatej rodziny, ale "dobrze żyjącej", inwestuje je w wychowanie i kształcenie dzieci. Po nich nie widać, że mają pieniądze, nie są ludźmi typu "Kasia".
_________________ 'kontrasty są potrzebne, by czuć smak życia'
Nie znoszę osób co uważają się za kogoś lepszego i traktują innych z góry . To duzo zalezy od wychowania , domu z jakiego te oni wyszli.
Tacy ludzie jak owa "Kasia" nie zdadzą egzaminu z życia, a pieniądze/rodzice/wpływy nic nie pomogą. Cóż, nie lubię takich ludzi, najczęściej mieszam ich z błotem, a ci się peszą i spieprzają...
Dokładnie. W mojej klasie jest taki właśnie chłopak, który uważa, że wszystko mu się należy, on jest "naj" i nigdy nie ma sobie nic do zarzucenia. Nie wiedzieć czemu duża część dziewczyn w mojej klasie wprost go uwielbia, choć on traktuje je okropnie.
A ja?
Ja lubię go czasami sprowadzić [najczęściej ze sporym hukiem] na ziemię. I z jego reakcji można wywnioskować, że są to dosyć bolesne upadki ^^
Do niedawna zmuszona byłam również znosić towarzystwo dziewczyny, której rozmiary egoizmu do tej pory mnie zadziwiają. Przez pewien czas chodziła ona z wyżej wymienionym już osobnikiem. Jak jednak wszyscy przewidywali nie wytrzymali ze sobą zbyt długo.
A gdzie szukać przyczyn dominujących cech ich charakterów?
On do 13-go roku życia był jedynakiem.
Ona ma starszego o 10 lat brata.
Obydwoje jako najmłodsi w rodzinie byli traktowani po królewsku.
Obydwojgu nie brakowało nigdy pieniędzy.
A co z nimi będzie dalej?
Patrząc na ich zachowanie stwierdzam, że życie w końcu może ich nauczy odrobiny pokory. Mam przynajmniej taką nadzieję. A nawet jeśli się to nie stanie i tak w końcu samouwielbienie ich pogrąży.
A niech sie pograzaja, rozpuszczone bachory.
Tacy sa ludzie, PoKeMoNy i zelusie, nie majace zadnego pojecia, ze poza ich domem jest "inaczej". Krotko mowiac nie obchodzi mnie los tej "Kasi".
_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
A wszystko przez to, że Kasi brakuje seksu, jest nie dopieszczona. Potrzebna jest jej terapia wstrząsowa, albo płaski na pysk.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie wiem jak to nazwać, ale wg mnie ma zabardzo podwyższoną samoocene?
Raczej jest rozpieszczona i ma zawyżone oczekiwania w stosunku do tego, co reprezentuje. No chyba, że uważa, iż jej się należy, bo jest zajebista; to to to właśnie.
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum