Imię: Michał
Wysłany: 2009-11-11, 17:21 Zachowanie pewnej dziewczyny wobec mnie :)
Wczoraj w szkole pewna dziewczyna na mnie się patrzyła co chwilę i później mówiła z jakąś inną i co chwile na mnie pokazywała tamtej.
Znamy się tylko z widzenia, mam ją w znajomych na nk. Wczoraj wieczorem napisała do mnie na gg "elo" tak z niczego, ale później się nie pojawiała.
Dziś napisałem do niej na nk:
JA:
Hej Pisałaś może do mnie wczoraj na gg? :p
ONA:
hah a moze a co?;DD
JA:
Chciałaś coś?
ONA:
nie bardzo;PxD
JA:
Ok, nie ma sprawy.
ONA:
heh okej;PP
co o tym sądzicie? Dziewczyny powiedzcie czy wy coś może wiecie o co jej chodzi?
_________________ pozdrawiam :).
Ostatnio zmieniony przez josom 2009-11-11, 17:34, w całości zmieniany 3 razy
Ja bym się raczej spytała, o co Tobie chodzi, bo z tego, co czytam to dzięki Tobie rozmowa poszła w tak głupim kierunku I szybko ją zakończyłeś następnym razem pisz coś dalej, cokolwiek.
Wysłany: 2009-11-11, 17:27
Zmień nazwę tematu na odpowiednią, inaczej kosz.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ja myślę że ta dziewczyna najzwycajniej coś do ciebie czuje i chce zwrócić na siebie swoja uwagę. Poznaj się z nią i następnym razem jak napisze to nie spławiaj jej ani nic. ;0 może się okazać że to całkiem fajna dziewczyna .
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
napisz jutro i napisz wydaje mi sie po prostu -jak tam?
podobasz sie jej wiec wydaje mi sie że wszystko praktycznie zrobisz bedzie okej
rozmowa jakoś sama zacznie sie rozkręcać napewno znajdziecie jakiś wspólny temat :)
_________________ "Przyszłość należy do wyobraźni"
hym po jej zachowaniu wydaje mi sie że ona ma pewnie podobny problem -nie wiem jak zacząć- xD
wydaje mi sie że po prostu - hej :) co tam słychać --> wtedy raczej pomyśli że jesteś nią zainteresowany (może tego chcesz)
albo napisz jej - Sorki ale strasznie mnie nurtuje dlaczego do mnie napisałaś chyba musiałaś mieć jakiś powód?
bądż kreatywny jak napiszesz będzie dobrze
albo jak chcesz możesz czekać aż ona napisze :)
_________________ "Przyszłość należy do wyobraźni"
Najlepiej to zagadaj do niej jutro w szkole , tylko nie w taki sposób jak to zrobiłeś przez internet bo wyjdzie tak samo. A ta rozmowa się urwała bo to raczej wiadome że Cie nie napisze od razu że ma w związku z Tobą jakieś plany.
Imię: Michał
Wysłany: 2009-11-11, 20:28
Napisałem do niej na NK:
"Sorki ale strasznie mnie nurtuje dlaczego do mnie napisałaś chyba musiałaś mieć jakiś powód? Skoro już napisałaś... Niestety wtedy dopiero na gg wszedłem parę godzin później ;/ "
Ona mi odpisała:
"nie mialam zadnego powodu;D
tak sobie napisalam.xD "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum