Pisze z Nim na gg jest zabawny i wydaje sie być sympatyczny . Ale ... ma dziewczyne . z jego opisów na gg można wywnioskować, że ją bardzo kocha . Co robić .?
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-07-21, 08:16
Odpuścić.
Nie oglądałaś filmów? Jeśli się kogoś kocha to powinno Ci zależeć na jego szczęściu ble ble ble :D Niech się inni wypowiedzą nie miałem takich doświadczeń.
Moim zdaniem powinnaś odpuścic. Przez rozmowę na GG nie poznasz chłopaka. Może spróbuj się z nim zaprzyjaźnic, ale rozmawiając nie tylko na Gadu ale na przykład w szkole, na dworze itd. Jak będziesz miała kumpla, a on pokłóci się ze swoją dziewczyną i z nim zerwie, a twoje uczucie do niego nie zniknie możesz się starac o jego serce. Poza tym wydaje mi się, że jesteś w nim zauroczona, a nie zakochana, a to znaczna różnica. Możliwe, że za parę dni, tygodni będzie dla ciebie po prostu kolegą, a nie obiektem uczuc.
Ja wyznaję teorię, że nie można się zakochac w kimś kogo się nie zna.
Odpuść sobie takiego chłopaka.Jeśli widzisz że ma dziewczynę i ją bardzo kocha jak Ty to stwierdziłaś to nie widzę potrzeby go odbijać.Jakby do Twojego chłopaka ktoś zaczął pisać to na pewno byś nie była zadowolona.
Hmmm jesli dawał Ci odczuć, że jest Toba zainteresowany to zawsze możecie spróbować. Ale z tego co pisałaś jest bardzo zakochany. W takiej sytuacji jestem całkiem przeciwna jak ja to mówie "wcinania sie między wódke a zakąske". Sa razem, kochaja sie i niech tak zostanie. Zresztą ja znam mnóstwo chłopaków z którymi piszę na gg i sa symaptyczni ale to nie jest wyznacznikiem miłości. Chyba nie mozna mówić o jakims poważnym uczuciu znając chłopaka z klepania na gg. Może sie chwilowo zauroczyłas po prostu.
Odpuść sobie dziewczyno. On ma dziewczynę i jest z nią szczęśliwy, bardzo ją kocha nie psuj tego.
_________________ któregoś dnia może mnie nie być po prostu załóż
przypomnisz mnie sobie
ale nie czuj żalu,
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!
Wysłany: 2010-07-21, 10:35
pati3333 napisał/a:
ale ja nie chce . ;(
Nie zachowuj się jak rozwydrzone dziecko ;]. Jeśli kogoś się kocha to chce się dla niego jak najlepiej. A skoro jest szczęśliwy i zakochany w tamtej dziewczynie to ogranicz z nim kontakt, żeby bardziej w to nie brnąć.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
JUż tu wyżej było powiedziane, nie można zakochać się przez gg. Może Ci się podobać, bo Ci się fajnie z nim gada i masz chwilowe uniesienie. Zresztą wszystko j/w, bo nie warto się wcinac w czyjś związek tymbardziej jeśli jest udany.
_________________ But be careful what you wish for!
taaak, wiadomo, że trochę szkoda to wszystko ot tak po prostu 'zepsuć'
ale musisz. nie powinnaś dążyć do tego, aby ich związek się rozpadl. Nie mozesz budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu.
_________________ `Kochaj mnie mocniej niż kiedykolwiek...`
Wysłany: 2010-07-21, 12:12
Zagmadfany napisał/a:
Jesli zaczynasz milosc na gg skaczysz ja przez smsy :P
Popieram, miałam tak jakieś 2 lata temu , ale nie nazwę tego miłość, zauroczenie ;P
egemini napisał/a:
jak on zostawi Inną dla Ciebie, to zostawi Ciebie dla innej
Dokładnie to samo chciałam powiedzieć. Nie boisz się, że skoro w ogóle mając dziewczynę pisze z Tobą i daje Ci szanse zauroczenia się w nim, to będąc z Tobą nie będzie pisał z innymi i dawał takie szanse?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum