Witam mam 14 lat
zakochałem się w mojej koleżance z klasy często chodzimy razem (niestety większą grupką na siatke itp.) próbuje jej dac znac że mi się podoba
Nie mam na tyle odwagi by się spytac czy bd moją dziewczyną
Podoba mi się wiele dziewczyn ale przy niej jest całkiem inaczej gdy widze ją daleko uśmiecha mi się twarz
Tylko nie wiem czy ona to samo do mnie czuje lubimy się ale gdybym zebrał się na odwage i spytał czy bd ze mną chodzic straciłbym praktycznie wielu kumpli bo jej zbytnio nie lubią (nie wiem dlaczego bo jej cialo jest idealne (jak dla mnie) lubie gdy się uśmiecha
gdy się wkurza wszystko w niej uwielbiam
Nie mam pojęcia co mam robic żeby to ona zrobiła ten pierwszy krok ehhh ... może macie jakieś większe doświadczenie prosze pomóżcie mi na niej naprawde zależy wiem że to miłośc
jestem z nią w klasie od 4 lat i dopiero w tym roku z nią się zacząłem bardziej kolegowac ...
zaproponuj jej jakieś spotkanie na osobności ,żebyście mogli lepiej się poznać ;] jakiś spacer lub coś w tym stylu. Nie przejmuj się zdaniem innych ;] jeżeli koledzy są prawdziwi, to nie będą mówić źle o twojej dziewczynie , kiedy już z nią będziesz.
Najpierw ją poznaj, dużo rozmawiajcie. Zastanów się czy naprawdę jesteś zakochany, a nie zauroczony, inaczej możecie sobie zrobić krzywdę. Zresztą, o czym ja mówię. Tacy młodzi jesteście, to można iść na całość...
to następnym razem powiedz jej ,że wolałbyś z nią porozmawiać na osobności, bez osób trzecich ;] powiedz wprost ,że podoba Ci się z wyglądu i myślisz, że tak samo będzie z charakterem o ile pozwoli Ci siebie poznać
Musisz zaryzykować, jeśli Ci na niej zależy. Ona albo kumple. Nie ma co czekać, aż ona zrobi pierwszy krok - być może ona oczekuje tego od Ciebie, bo jesteś facetem.
Jeśli jesteś zdeterminowany nie rezygnuj po pierwszej porażce - raz nie udało się być sam na sam, to spróbuj innym razem, nie trzeba od razu umawiać się na pizze, idźcie np. na spacer. Jeśli mogę coś doradzić, nie palnij hasła "będziesz ze mną chodzić". Gdzie niby chodzić, po bułki do sklepu czy na pocztę? Lepiej wyznać, że uważasz, że jest ładna, lubisz spędzać z nią czas, czy nie miałaby nic przeciwko, gdybyś chciał spędzać z nią tego czasu więcej, sam na sam. Nie musisz na początku niczego deklarować, pozwól sprawom toczyć się we własnym rymie.
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
gdybym zebrał się na odwage i spytał czy bd ze mną chodzic straciłbym praktycznie wielu kumpli bo jej zbytnio nie lubią
dobrze, że jestem po koncercie i mam wspaniały humor, bo bym się załamała.
weź ją do parku, nad jeziorko, romantico atmosfera i nie pytaj, tylko za rękę weź, w oczy popatrz. no chłopie, działaj a nie gadaj
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Weź ją na spacer.. Powiedz że chcesz być sam z nią. Znajdź jakieś wspólne tematy i gadajcie ;p . Możesz się zapytać czy jej sie podobasz. Rzuć pare komplementów ale nie przesadzaj ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum