Zakochałem się w przyjaciółce ... Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » Zakochałem się w przyjaciółce ...

Zamknięty przez: motyl
2009-08-10, 15:36
Zakochałem się w przyjaciółce ...
Autor Wiadomość

Nirnaeth 
Hiper wymiatacz

Wysłany: 2009-04-08, 14:36   

DawidKRK napisał/a:
Niby skąd?

DawidKRK napisał/a:
Na początku spytałem czy mam jakieś szansę

DawidKRK napisał/a:
powiedziała, że potrzebuję czasu, bo ją się o to pytałem.

Cytat:
Ja jej mówiłem, że jak nie wyjdzie, to i tak nimi pozostaniemy bo od tak przyjaźni NAGLE nie da się zerwać.

Cytat:
Pamiętam, że wtedy coś się pytałem o to, czy mam szanse i tak dalej ...

Cytat:
ja jej nawet mówiłem o tym, że będę na nią czekał, bo mi na niej zależy.

Po tym wszystkim myślałam, że się domyśla. ;P No chyba, że tu chodzi o tę całą oficjalność...

DawidKRK 
Mega wymiatacz

Imię: Dawid

Wysłany: 2009-04-09, 11:54   

Wiem, bo sama mi powiedziała, że potrzebuję czasu. Nawet bez tego o tym wiedziałem, bo ja taki głupi to nie jestem heh :-) Kurde, wczoraj jakiegoś chłopaka dodała na pierwsze miejsce w znajomych na fotce a mnie dała na następne (byłem na pierwszym) .. wiem, że to łupie co pisze ale mam wrażenie, że coś ją zaczynam nie obchodzić. Jak myślicie, spytać dziś się co to za koleś na fotce? :-/

Cholernie zazdrosny chyba jestem ..

pestka
Stały User

Wysłany: 2009-04-09, 19:32   

Twoj przypadek potwierdza regułe że nie ma przyjaźni m iędzy kobieta a mężczyzną.

Nirnaeth 
Hiper wymiatacz

Wysłany: 2009-04-09, 19:55   

pestka, a ja myślę, że jego przypadek to po prostu uczucie zbudowane na więzi zwanej przyjaźnią.

DawidKRK napisał/a:
Jak myślicie, spytać dziś się co to za koleś na fotce?

Jak te durne portale potrafią ludziom namotać w głowie... To, że jesteś na drugim miejscu na fotka.pl jeszcze nic nie znaczy. ;P Daj spokój, wyluzuj trochę.

DawidKRK 
Mega wymiatacz

Imię: Dawid

Wysłany: 2009-04-10, 18:16   

Wczoraj byłem na spacerze z nią, jej siostrą i chłopakiem siostry. Wypiliśmy po 2 piwka może i było fajnie heh :-) Agnieszka mnie trzymała ze rękę przy siostrze, bo mówiła, że ją to "wali" co ona sobie pomyśli. Potem siedzieliśmy na takim boisku gdzie było ciemno. Siedzieliśmy sobie i rozmawialiśmy. Agnieszka siedziała mi na kolanach, wtulała się we mnie, bo jej się spać chciało a ja rozmawiałem sobie z chłopakiem jej siostry, bo spoko koleś ;-) Potem zostaliśmy sami, bo jej siostra z chłopakiem musieli iść. Siedziała na mnie Agnieszka i znów było co było - sami wiecie :-) Potem ją odprowadzając dowiedziała się chyba, że się w niej zakochałem ... potem coś znów mówiłem, że może spróbujemy? A ona "a co, nie próbujemy teraz?" .. Potem znów coś mówiła, że chłopaka nie chce mieć, potem znów mówiła, żebym poczekał do wesela (30 maja), to się może bardziej zżyjemy .. ja już widzę, że ona chciałaby być ze mną ale nie chce mieć chłopaka .. Też mówiła, że jakby się zauroczyła we mnie lub zakochała, to i tak mi nie powie :-P - nie wiem po co mi to powiedziała, bo nie pytałem o to ;-)

Już nie pamiętam więcej o czym z nią rozmawiałem, bo bym napisał. Potem jej brat podjechał pod dom i szybko musiałem się od niej odsunąć i poszedłem do domu :-)

[ Dodano: 2009-04-10, 11:52 ]
teraz mi odpisała na smsa m.in; że ją "poniosło" trochę ..

[ Dodano: 2009-04-10, 14:04 ]
TERAZ NAPISAŁA, ŻE JUŻ TAK SIĘ ZACHOWYWAĆ NIE BĘDZIE, BO TYLKO MI NADZIEJĘ ROBI. JA SPYTAŁEM CZY MAM SZANSĘ, TO ODPISAŁA, ŻE NIKT NIE MA SZANS ALE, ŻE NIE O TO CHODZI, BO JAK BĘDZIE SZUKAŁA CHŁOPAKA, TO MI DA ZNAĆ ... CZYLI MAM PO PROSTU CZEKAĆ.. TAK? EHH, RAZ MÓWI, ŻE MOŻE NA WESELU SIĘ ZŻYJEMY CZY COŚ I ZNÓW CO INNEGO MÓWI ..

MaEsTr0 
User

Imię: Tomasz

Wysłany: 2009-04-24, 15:56   

DawidKRK napisał/a:
TERAZ NAPISAŁA, ŻE JUŻ TAK SIĘ ZACHOWYWAĆ NIE BĘDZIE, BO TYLKO MI NADZIEJĘ ROBI. JA SPYTAŁEM CZY MAM SZANSĘ, TO ODPISAŁA, ŻE NIKT NIE MA SZANS ALE, ŻE NIE O TO CHODZI, BO JAK BĘDZIE SZUKAŁA CHŁOPAKA, TO MI DA ZNAĆ ... CZYLI MAM PO PROSTU CZEKAĆ.. TAK? EHH, RAZ MÓWI, ŻE MOŻE NA WESELU SIĘ ZŻYJEMY CZY COŚ I ZNÓW CO INNEGO MÓWI ..

Moja rada jest taka: poczekaj do tego 30 maja i być może wszystko się wyjaśni.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi