Imię: Magdalena
Wysłany: 2010-03-09, 17:06 zakochana...
Witajcie mam problem :)
ROK temu poznałam chłopaka spodobał mi sie . Po kilku dniach byliśmy razem... bylismy razem 2 miesiące po czym zerwał ze mna twierdząc ze podoba mu sie inna. Zostaliśmy przyjaciólmi. i tak byliśmy przytulaliśmy sie itp :) wszystko fajnie czasem nawet doszło do całowania.... wiedziałam ze kocha swoją była nadal byli ze soba 2,5 roku....
Zmieniał panny raz ta raz tamta i kreciło sie to w 2 pannach.
Potem po kilku miesiącach napisał mi ze mysli o tym zebysmy byli razem itp....
W kwietniu poprosil mnie o chodzenie było bosko pisal mi ze jest szczesliwy ze z jego strony to sie nie zmieni itp...
Niestety tydzień temu to się zmienilo zerwał ze mna....
Jestesmy nadal przyjaciólmi :)
Ale ja go kocham:(:(
On mowil mi ze zalezy mu na mnie ale okazało sie ze mowil to jako o przyjaciolce mimo ze bylismy razem i stwierdzil ze sie domyslilam.....
I teraz nie wiem co mam robić jak go przekonać :( wiem z ekocha byla dziewczynechoc sam wie ze z nia juz nie bedzie nie sa juz razem 10 miesięcy....
Bedąc ze mna pisal do innych itp ze chcialby sie przytulic itp....
nie wiem co mamrobic:(:( czekać?
Jak pokazać mu ze naprawde go kocham:(:(
Pomożcie:(:(:( prosze:(
_________________ "Nie patrz na wygląd lecz na piękno charakteru"
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-09, 17:10
olej go, nie jest wart. bawi sie panienkami i tyle. Toba tez.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Madziu, masz 19 lat, jak wnioskuję z profilu. Nie baw się w gierki 15-latki. Daj sobie z chłopakiem spokój, bo zwyczajnie się bawi Tobą i Twoimi uczuciami, z kimś tak niepoważnym nie zbudujesz prawdziwego związku. I przyjaźń z Nim też bym zaniechała, bo co to za przyjaźń? Znajdź innego chłopaka, który doceni Cię w 100 % bo zasługujesz na to!
Powodzenia i szczęścia !
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Już to pokazałaś ,a on o tym dobrze wie i przez to może robić z tobą co mu się żywnie podoba (w zależności od nastroju) . Dziwie się że dajesz sobą tak manipulować , czas dorosnąć (emocjonalnie) bo jeżeli nie zmienisz swojego postępowania jedyne na co możesz liczyć to ból po kolejnym rozstaniu. A co do takiej przyjaźni to zachęcam do przeczytania mojego podpisu (patrz opis) a tej fizycznej antypatii u ciebie nie widzę.
Wysłany: 2010-03-09, 17:19
No tak staram się :( kiedyś mi ktoś pwoiedzial ze on chce być ze mna tylko jak jest pijany albo jak nie ma innej dziewczyny na choryzoncie... a jak si epojawi to ja ide w odstawke...
a co do tego ze moze ze mna robic co chce to co dokladnie przez to rozumiesz???? :(:(
Twoja sytuacja to kolejny dowód na to, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje.
Chłopak szukał pocieszenia i znalazł je w Tobie. Jak widać - przeszło mu. I nic to, że go "na prawdę kochasz" nie przekona go, żeby do Ciebie wrócił.
Odpuść go sobie. Tak będzie lepiej, przede wszystkim dla Ciebie.
Wysłany: 2010-03-09, 17:21
Monita napisał/a:
No tak staram się :( kiedyś mi ktoś pwoiedzial ze on chce być ze mna tylko jak jest pijany albo jak nie ma innej dziewczyny na choryzoncie... a jak si epojawi to ja ide w odstawke...
No to skoro tak jest to po cholerę sobie nim głowę zawracasz ?
_________________ Śmiech jest jak sól, życie bez niego nie smakuje.
To że jeżeli mu "smutno" albo zwyczajnie sie nudzi to przychodzi do ciebie a jak już upoluje jakąś nową łanię to ty idziesz jak sama to nazwałaś w odstawkę. A gdy ta mu sie znudzi, znów idzie do ciebie i tak dalej...... bez końca.
Wysłany: 2010-03-09, 17:30
Girtz, No tak... musze przestać chyba mu okazywać to, że mi na nim zależy .... bedzie mi cięzko tymbardziej z ewiduje sie z nim codziennie bo to przyjaciel.... i z innymi kumplami :)
Odpusc go sobie. Laska go zostawila to teraz probuje podbudowac sobie swoje ego bawiac sie innymi. Od takich kolesi trzeba trzymac sie z daleka. Dobedze by bylo zebys calkiem zerwala z nim kontakt, jednak domyslam sie, ze to nie mozliwe. Twierdzisz, ze nadal jestescie przyjaciolmi, ale w momencie kiedy jedna ze stron jest zakochana to to juz nie jest przyjazn.
Moim zdaniem on tą waszą pseudo przyjaźń wykorzystuje.
Monita napisał/a:
Zdajesz sobie z tego sprawę, że jesteś dla niego tylko pocieszeniem a mimo wszystko potrafisz się z nim przyjaźnić i myśleć w taki sposób, że byłby dla Ciebie odpowiednim partnerem? Podziwiam Cię. Tylko ciekawe jak on by się zachował gdyby był na Twoim miejscu.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Wysłany: 2010-03-09, 18:26
Cole napisał/a:
Moim zdaniem on tą waszą pseudo przyjaźń wykorzystuje.
Monita napisał/a:
Zdajesz sobie z tego sprawę, że jesteś dla niego tylko pocieszeniem a mimo wszystko potrafisz się z nim przyjaźnić i myśleć w taki sposób, że byłby dla Ciebie odpowiednim partnerem? Podziwiam Cię. Tylko ciekawe jak on by się zachował gdyby był na Twoim miejscu.
wiesz zastanawiałam sie nad tym.... wiem ze on w takich sprawach bywa uparty.... choc ostatnio chciala sie przytulic jako przyjaciolka i dac buziaka to powiedzia ze nie bo nei chce mi robic nadzieji ale dal mi ja bedac ze mna :(
Rozumiem że jeśli go kochasz, bardzo trudno jest ci o nim zapomnieć, ale wg mnie to najlepsze cio możesz zrobić. Napewno będzie bolało, lecz jeśli będziesz w tym tkwiła dalej i tak będziesz cierpieć, bardzo możliwe że dużo dtkliwiej, bo on będzie ranił Twoje uczucia wiele razy. Z całego serca życzę Ci więc powodzenia i dużo dużo siły aby to przetrwać tą trudną sytuację.
_________________ "Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." (Mistrz i Małgorzata)
wiesz zastanawiałam sie nad tym.... wiem ze on w takich sprawach bywa uparty.... choc ostatnio chciala sie przytulic jako przyjaciolka i dac buziaka to powiedzia ze nie bo nei chce mi robic nadzieji ale dal mi ja bedac ze mna :(
Skoro nie chce być z Tobą to może wytłumacz mu żeby w końcu zaczął zachowywać się jak przyjaciel i sobie też nie pozwól na nic więcej. Może z czasem zrozumie co stracił.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum