dowiedziałam sie ze facet bedac ze mna sypia z inna. ja nie lece mu do łóżka bo sie krótko znamy i dla mnie seks nie jest na dzien dobry i do widzenia. on o tym wszystkim wie,co najgorsze widac ze ma na sumienia a nie chce mi powiedziec. mówi ze chce dac naszemu zwiazku czas bo nie jest pewien czy to to.
mam go zostawic?:(
Zdradzil raz to calkiem prawdopodobne ze zdradzi nastepny, ale czy Ty jestes pewna ze on Cie zdradzil? Jesli jestes pewna to go zostaw a jezeli nie masz takiej pewnosci to z nim pogadaj i zapytaj w prost.
on nie wie ze to wiem. przeczytałam co on napisał przypadkiem. w ogóle przysiega ze wszystko ok.. ale oczy nie kłamia.. bo 'ja mu tego nie dam'... mam zerwac i sie nie zstanawiac?
Spał z inną, będąc z Tobą, mówi, że musi dać temu wszystkiemu czas, czy to już o czymś nie świadczy? Jeżeli kochałby Ciebie na zabój, nie robił/mówiłby takich rzeczy.
Wszystko co robimy w zyciu ma jakies tam znaczenie bo jakos sie tam na nas odbija.
Dla mnie to ona powinno go zostawic nie dlatego ze ja zdradzil a dlatego ze sie do tego nie przyznal.
Oczywiście,że go zostaw-nawet się nie zastanawiaj.Dobrze,że przynajmniej nie byłaś głupia i nie poszłaś z nim do łóżka na starcie.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Wysłany: 2010-01-25, 22:31
Nie wiem w ogóle nad czym się zastanawiasz. Zdradził Cię, przespał się z innym a Ty co? Tolerujesz to? No proszę Cię. Skoro seks jest dla niego ważniejszy niż uczucie to Ty się zastanów dziewczyno czy przypadkiem jeszcze z nim nie jesteś tylko po to by kogoś mieć.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum