Usuń się panienko w cień, bo tylko sobie i innym krzywdę możesz zrobić. Nie żałujesz, to świadczy tylko gorzej o Tobie. Idź od obydwu, nie wracaj. Nigdy. Nie zasługują na to. Chociaż, ten brat Twojego chłopaka to chyba też świnia, skoro oporu nie poczuł. Co za ludzie po ziemi chodzą.
A wyzywania konkretnej, nieznanej Wam osoby od szmat, to wypada się oduczyć. Za późno.
Ale chyba nie z bratem swojego chłopaka, nie? Jak dla mnie to sprawa jest jasna, a to dziewczę nawet nie okazuje żalu, to co mamy jej pomnik wybudować?
a ja nie wiem z kim, ludzie zdradzają, zdradzali i będą zdradzać, czy to w myślach czy w czynach. ja już wielokrotnie wyraziłem zdanie na temat ludzi "to prymitywne, samolubne istoty pełzające po ziemi i dla tego że mają mózgi z całych sił starają się i czasami wychodzi im coś czego nie można nazwać czystym złem"
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Jak się ma odwagę zdradzać to i trzeba mieć odwagę, aby się przyznać i ponieść konsekwencje. Do miłości trzeba dorosnąć. Skok w bok, moim zdaniem, to oznaka niedojrzałości. Można być w związku i zakochać się w kimś innym, ale w tym momencie zanim zacznę z drugim, rozmówię się z pierwszym, aby zacząć z czystą kartą.
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
Tym sposobem sprawi, że chłopak nie będzie mógł spojrzeć w oczy własnemu bratu. Znienawidzi go.
Już lepiej jak odejdzie bez słowa.
Chociaż nie wiem czy jego brat mu się kiedyś nie wygada i nie powie do czego doszło między nimi. Jeżeli są zżyci to nie ukryje tego przed bratem, będzie go sumienie gryzło.
Chociaż wątpię że byli zżyci... przyjaciele nie robią sobie takich rzeczy.
Miał stanowczo powiedzieć NIE tej dziewczynie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum