Zdradziłam... Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » Zdradziłam...

Zdradziłam...
Autor Wiadomość

Zagmadfany 
Mega wymiatacz
Yhym :)

Wysłany: 2010-08-30, 19:18   

sheilven napisał/a:
Zagmadfany, i on brata nie zdradził, tak! jeszcze powinien dostać medal, że wykorzystał okazję, jeb*** cię?

I tu wlasnie jest ten moment gdzie ludzie nie czytaja ze zrozumieniem postow normalnie brak mi slow !!!! nie mowie ze brat jest bez winy poprostu nie mogl opanowac swoich emocji !!!! ja i wiele innych chlopcow zrobilo by to samo tak juz jest dla faceta dziewczyna ma byc czysta ale za to faceci moga sie pieprzyc ;p

cappuccino 
Pogromca postów
Niezwykła

Imię: Madeleine

Wysłany: 2010-08-30, 19:37   

Cytat:
Tym sposobem sprawi, że chłopak nie będzie mógł spojrzeć w oczy własnemu bratu. Znienawidzi go.

Hmm, może właśnie powinno dojść do konfrontacji braci? Jeśli dziewczyna będzie milczeć chłopakowi ujdzie to na sucho. A przecież skoro nie miał oporów aby zdradzić brata to niech nie ma też oporów aby otwarcie o tym mówić.

"Jest fajnie póki jest tajnie".

A życiu trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów, jeśli "straci" brata to tylko na własne życzenie.

Damn 
Pogromca postów
doomsday killer

Imię: Merigold.

Wysłany: 2010-08-30, 19:39   

Cytat:

Wiesz meski organizm dziala troche inaczej wziela jego penisa do ust i juz chlopak nie mial zadnych oporow ;p

Cytat:
ja i wiele innych chlopcow zrobilo by to samo tak juz jest dla faceta dziewczyna ma byc czysta ale za to faceci moga sie pieprzyc ;p

Gdybyś miał porządną kobietę i mózg, to byś tak nie pisał, skarbie. W tę pustą głowę chyba trzeba przypie*dolić raz a dobrze, zacząłbyś płeć przeciwną respektować. Kobieta też człowiek. Na dziewczynę mówisz, że szmata, chłopaka usprawiedliwiasz męskim instynktem? Żyjemy w dżungli?

I'm born again with snakes eyes
Becoming

Zagmadfany 
Mega wymiatacz

Wysłany: 2010-08-30, 19:41   

Cytat:
Gdybyś miał porządną kobietę i mózg, to byś tak nie pisał, skarbie. W tę pustą głowę chyba trzeba przypie*dolić raz a dobrze, zacząłbyś płeć przeciwną respektować. Kobieta też człowiek. Na dziewczynę mówisz, że szmata, chłopaka usprawiedliwiasz męskim instynktem? Żyjemy w dżungli?

To tak zwana bolaca prawda kochanie :) i zaraz napiszesz bym tak do ciebie sie nie zwracal ale jeszcze raz powtarzam taka jest prawda !!!!!

Damn 
Pogromca postów
doomsday killer

Wysłany: 2010-08-30, 19:49   

Zagmadfany napisał/a:
To tak zwana bolaca prawda kochanie :) i zaraz napiszesz bym tak do ciebie sie nie zwracal ale jeszcze raz powtarzam taka jest prawda !!!!!

Mnie Twoja boląca prawda nie boli, słońce, bo nie trafiam na takich pajaców jak Ty. Są jeszcze tacy, co się brzydzą byle gdzie pchać. Zwłaszcza kiedy wiedzą, że niszczą komuś życie. Jak dziewczyna sama się dupą odkręca, to jest dziwką, zgoda. Ale chłopak walący wszystko na okrągło jest tyle samo wart co ona. Szanujący się facet by się powstrzymał, jak Ty chcesz dymać wszystko co się rusza, to to rób. Ty wiesz, że ja do Ciebie szacunku nie mam od początku. EOT.

Becoming

cappuccino 
Pogromca postów
Niezwykła

Imię: Madeleine

Wysłany: 2010-08-30, 19:50   

Cytat:
To tak zwana bolaca prawda kochanie :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak już do Damn "Kochanie" mówisz, to chociaż dużej litery użyj, netykieta tego wymaga...
Boląca prawda jest taka, że jak człowiek - chłop czy babeczka - zdradza partnera to niewiele różni się od ptasiego łajna na ławeczce w parku. Żaden instynkt nie usprawiedliwi takiego zachowania, albowiem - uwaga - rozumny człowiek potrafi kontrolować swoje popędy.

Zagmadfany 
Mega wymiatacz

Wysłany: 2010-08-30, 19:54   

Damn napisał/a:
Ty wiesz, że ja do Ciebie szacunku nie mam od początku.

Nie obchodzi mnie twoj szacunek do mnie :)

Damn, W kazdym poscie wybitnie chcesz sie wywyzszac ale niestety nie udaje ci sie nie jestes tak inteligentna jak ci sie wydaje masz iq tostera lub lodowki :P

nie chce spamowac i odbiegac od tematu

marysia 29463 szkoda ze nie napisalas ile lat ma twoj chlopak i ile jego brat to o wiele pewnie zmienilo by temat powiedz prawde chlopakowi i poprostu odejdz od nich i juz :)

Damn 
Pogromca postów
doomsday killer

Wysłany: 2010-08-30, 20:05   

Zagmadfany napisał/a:
Damn, W kazdym poscie wybitnie chcesz sie wywyzszac ale niestety nie udaje ci sie nie jestes tak inteligentna jak ci sie wydaje masz iq tostera lub lodowki :P

Tak, wywyższam się, przy okazji pogwałciłam chyba Twoje ego :D. Ja nie mierzę swojej inteligencji, Ty nią grzeszysz, zdania zaś złożyć poprawnie nie umiesz. Ja nie mam wbrew pozorom zastrzeżeń do Twojej inteligencji, bo musiałabym się dogłębnie poniżyć chcąc o niej dyskutować, nie znasz mnie jeszcze. Odlej się chłopcze, niechaj Ci ulży, pogadamy na luzie.

Zagmadfany napisał/a:
Nie obchodzi mnie twoj szacunek do mnie :)

Tak trzymaj, stary! EOT.

Becoming

patryk2801 
User

Imię: Patryk

Wysłany: 2010-08-30, 20:40   

Boże ty widzisz i nie grzmisz.
Dziewczyno, coś ty zrobiła?
Ja na miejscu tego biednego chłopaka nie wiem co bym zrobił... Z tobą bym skończył raz na zawsze a z bratem chyba zerwał bym wszelkie kontakty... Swoją drogą to jest brat? To jest brat? To jest świnia i kanalia a nie brat.
A czy mu powiedzieć? To zależy jak oceniasz jego psychikę: jeśli jest ogólnie silny psychicznie to mu powiedz, skoro tak ci się rwało żeby go zdradzić to ponieś konsekwencje. Jeśli jest słaby psychicznie to odejdź bez słowa żeby samobójstwa nie popełnił...
Mniej niż zero - tyle ci powiem.

agaciaa 
User

Imię: Agata

Wysłany: 2010-08-30, 21:20   

Zdradziłaś i nie żałujesz? Mocne. Do tego ten jego straszy brat.
Stało się i nie odstanie. Nie mówiąc mu, te myśli będą Ci krążyć po głowie, tym bardziej jak będziesz widywać jego brata bo to przecież nieuniknione. Widocznie wydaje Ci się, że coś do niego czujesz, potwierdza to właśnie to co zrobiłaś. Najlepiej będzie jak odejdziesz, albo jak mu powiesz i odejdziesz xD

alpen. 
Pogromca postów
małe duże dziewczę.

Imię: Klaudia.

Wysłany: 2010-08-30, 23:04   

Jesli nie żałujesz to o czym my rozmawiamy?
Popieram przedmówców - zostaw Ich w spokoju.

ta_mloda_panna 
Mega wymiatacz

Imię: Jusia :)

Wysłany: 2010-08-30, 23:37   

Damn na prezydenta!! :D

Wracając do tematu: się narobiło...! Oryginalna nie będę jak powiem, że masz zostawić obu w spokoju. Chętnie napisałabym coś więcej na temat twojej osoby i tego całego braciszka, ale się powstrzymam, już i tak cię inni wystarczająco zlinczowali (chwała im za to...).
Mimo wszystko nie życzę ci, żeby cię coś podobnego spotkało. Widziałam u mojej mamy jak to cholernie boli. I choć nie dotyczyło to wtedy bezpośrednio mnie to jednak byłam na skraju wyczerpania (psychicznie).

A zwrotu grzecznościowe piszę małymi literami, bo nie mam do ciebie najmniejszego szacunku. Chyba się nie dziwisz?

Pimple
Mega wymiatacz

Wysłany: 2010-08-31, 20:49   

Ja mam propozycję idź do twojego chłopaka i powiedz mu, że to koniec, bo go zdradziłaś z jego własnym bratem. Powiedz jeszcze, że on zasługuje na lepszą od ciebie, bo ty jesteś zwykłą szmatą.
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!

proxy 
User
user computer

Imię: Kuba

Wysłany: 2010-08-31, 21:08   

Słuchajcie, prawda jest taka że zdrady nigdy się nie zapomina, także jeżeli chcesz ciągnąć ten chory związek to mu o niczym nie mów, najgorzej jak powie mu o tym jego brat!

Jedza 
Stały User

Imię: Aniela

Wysłany: 2010-08-31, 22:02   

Myslalam ze takie rzeczy dzieja sie tylko na filmach

Odpowiedz do tematu