Zdradziłam swojego chłopaka z jego starszym bratem. Wiem że to głupie ale nie zaluje tego co sie stało. Co powinnam teraz zrobić, jak sie zachować? ciągle o tym myśle...
jesteś szma*ą :) i wbij se to do glowy :) juz nic z tym nie zrobisz :) Takich ludzi jak ty powinno sie do komory gazowej wyslac :)
Nie bądźmy chamscy . . .
Postąpiłaś źle. Zdrada. Nie wiem co kryje się pod tajemnieczym słowem "chłopak" kochasz go? Z tego co zrobiłaś wynika, że nie. . . Może nie jesteś jego warta. Może powinnaś odejść, zapomnieć? Jeśli go kochasz, to czemu to zrobiłaś, co Cię do tego skłoniło? Jeśli kochasz powinnaś z nim porozmawiać, powiedzieć mu. Nie owijać w bawełnę. Tak prosto w oczy. Jeśli on Cie kocha, to będzie zły, przecież każdy byłby zły. Ale mu przejdzie. Zrozumie, wybaczy. Musisz dawać mu powody do tego, aby widział, że go kochasz. Jego i tylko jego.
Nie wiem co kryje się pod tajemnieczym słowem "chłopak" kochasz go?
Napisała, że nie żałuje zdrady, chyba to powinno być wystarczająco jasną odpowiedzią..
odejdź od niego, daj mu szanse na normalne życie, z normalną, kochającą dziewczyną..
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Imię: Aru
Wysłany: 2010-08-30, 10:55
Sytuacja jest jasna i oczywista - zeszmaciłaś się, było dobrze, to teraz konsekwencje trzeba ponieść. Powiedz chłopakowi, niech Cię rzuci. wtedy się bzykaj z kim chcesz.
Powiedz mu o tym najlepiej w coś w stylu 'Misiaczku, przespałam się z Twoim bratem, mam nadzieję, że się nie gniewasz. Ciesz się, że to nie był Twój ojciec'. Zostawi Cię i bardzo dobrze, bo na to zasłużyłaś. Albo miej tyle klasy i resztek honoru, że odejdź od niego pierwsza. Współczuję mu takiej dziewczyny, serio. I nie słuchaj KlaWisz2580, facet ma coś nie tak z osobowością, skoro uważa, że takie rzeczy się wybacza.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Imię: Daria
Wysłany: 2010-08-30, 12:00
Skoro nie żałujesz, to znaczy, że Ci nie zależy. Jeżeli Ci nie zależy, to go zostaw, bo tylko go ranisz, nawet jeżeli on sobie nie zdaje sprawy z tego, co zrobiłaś. Daj mu żyć, pozwól mu znaleźć kogoś, kto będzie wobec niego fair.
Do osób wyżej: co teraz da obrażanie autorki tematu?
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
ludzie wszyscy zdradzają nawet łabędzie tylko że one mają dobry pr, aleście ją zlinczowali
Ale chyba nie z bratem swojego chłopaka, nie? Jak dla mnie to sprawa jest jasna, a to dziewczę nawet nie okazuje żalu, to co mamy jej pomnik wybudować?
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Ojj chłopaki się nam oburzyły ;D
A tak poważnie mówiąc to się nie dziwie. Gdyby mój chłopak zdradził mnie z moją siostrą... ojj taka zdrada jest chyba najgorsza i najbardziej bolesna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum