Czy zgodziłybyście się na seks, ze starszym facetem? I co by Wami kierowało przy takiej decyzji?
_________________ Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
Wysłany: 2009-07-03, 17:09
Ze starszym? Czyli iloletnim? Jesli bym go bardzo, bardzo kochała, bylibyśmy po ślubie to i owszem. Wtedy nawet bym musiała. Ale w chwili obecnej nie wyobrażam sobie czegoś takiego;x. Starsi zupełnie mnie nie interesują, nie mogłabym z kims co jest ode mnie 10 lat starszy...o nie.
Ostia napisał/a:
Tzn. nie sponsoring ^^
No właśnie... Sponsoring też nie wchodzi w grę.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ostatnio zmieniony przez motyl 2009-07-03, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
Starszy a straszy to wielka różnica.
A w ogóle co to za pytanie czy zgodziłybyście się na seks. Kurde jak bym nie znała kolesia w moim wieku to też bym sie na owy seks nie zgodziła.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-03, 17:44
heh..jak bym go nie znala i nie kochała to sorki ale po co??
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
Jak zostało powiedziane wyżej -wiele zależałoby od tego na jakim stopniu znajomości jesteśmy. Jeżeli byłby to nowopoznany facet -wiek nie robi różnicy, i tak nie poszłabym z nim do łóżka. Jeżeli jednak byłabym z nim -to oczywiście. Tylko, co za tym idzie na partnera nie wybrałabym faceta zbyt wiele starszego. Różnica światopoglądowa, inne wymagania od związku, inne pojęcie o życiu. ;]
gdyby mnie zaczepił na ulicy i zaproponował, to oczywiste, że wybuchnęłabym śmiechem.
ale gdyby czymś mnie zauroczył i bylibyśmy razem, to dlaczego nie? normalna kolej rzeczy.
Jednak jak narazie nie zanosi sie na zmiane partnera.
Cytat:
Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
yhhh... dawny podpis Komety, zapadł mi w pamięci jak żaden inny
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
Gdybym z takowym była, kochałabym go, to czemu nie. Chociaż to zależy ile byłby starszy, bo taki pod siedemdziesiątką odpada. Taki max 15-20 do mojego wieku, z męskim, poważnym wyrazem twarzy.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Starszy - jak najbardziej. Nawet taki +20 do mojego wieku : D
Ja umieram z ciekawości i bardzo chciałbym wiedzieć, co psychologia mówi o takich przypadkach
No bo nie oszukujmy się, taki facet wyglądałby jak Twój potencjalny tatuś
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
chciałbym wiedzieć, co psychologia mówi o takich przypadkach
Właśnie psychologia mówi, że kobieta/dziewczyna szukająca starszych facetów doszukuje się w nich ojca, oparcia, siły, etc. Gdyż nie zaznała tego od swojego ojca. Tak gdzieś czytałam, chociaż nie do końca mogłabym się z tym zgodzić.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum