no tak ale najpierw lepiej rzucic termin może komuś by pasowało...
a jak się nie rzuci to tylko będzie takie gadanie i w efekcie nici z jakiegokolwiek spotkania
To można by się podzielić na parę regionów. Ustalić kiedy i gdzie oraz jakąś jedną osobę, która by prowadziła taki zlot w danym miejscu Tak by więcej osób zapewne się pojawiło
_________________ "Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja."Gabriel García Márquez
To można by się podzielić na parę regionów. Ustalić kiedy i gdzie oraz jakąś jedną osobę, która by prowadziła taki zlot w danym miejscu Tak by więcej osób zapewne się pojawiło
Ale mniej w jednym miejscu. Bez sensu jest takie rozwiązanie, według mnie.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
No tak, tylko że nie wiadomo ile przyjedzie np. do Warszawy ... a tak to może więcej osób przyszło do różnych miejsc i się poznali między sobą. Zawsze to coś.
_________________ "Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja."Gabriel García Márquez
No tak, tylko że nie wiadomo ile przyjedzie np. do Warszawy ... a tak to może więcej osób przyszło do różnych miejsc i się poznali między sobą. Zawsze to coś.
no dokładnie, zgadzam się, ja np. do Wa-wy nie pojade ale do Krk tak
Ja bym tam we Wrocławiu wolała , postanowiłam ,że nigdy nie pojadę do Warszawy.
Po prostu odrzuca mnie od tego miasta. W Krakowie byłam i mam za daleko
Imię: Hubert
Wysłany: 2009-07-28, 17:49
A aj bym proponował tak zrobić kilka zlotów. Np.Szczecin-Warszawa-Kraków-Ludż.Można by je zrobić w jednym czasie (żeby było sprawiedliwie)Bo do jednego miejsca myślę że nie zjedzie ci się młodzież z całej polski
Wysłany: 2009-07-28, 17:56
wrzochu, podałam ten sam pomysł kilka stron wczesniej;p. I odzew był niewielki;).
Jest tu chyba zbyt mało użytkowników, którym na takowym spotkaniu zalezy;), bo gdyby było inaczej coś ktoś by zorganizował.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum