Ja proponuje Bielsko-Białą od sztrzału mam miejsce na 500 osób.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie słuszną opinię piszącego w dniu dzisiejszym. Nie może on świadczyć przeciwko niemu w przyszłości. Ponadto piszący zastrzega sobie prawo zmiany poglądów w każdym momencie, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny.
Wysłany: 2009-07-31, 19:13
shT napisał/a:
Kto by mógł przyjść do KrK??
tak, zróbmy sobie pielgrzymke
ludzie ten caly temat jest durny, wiadomo że nigdy nie będzie wszystkim pasowalo, niech kazdy zrobi sobie 'zlot' we wlasnym zakresie, umówi sie na gg i luz;).
a może lepiej się spotkać z paroma osobami ze swoich okolic ??
_________________ You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I
Don't wanna wake up from you
Sweet dream or beautiful nightmare
Somebody pinch me
Your love's too good to be true
wogóle to ten temat jest jak narazie bez sensu jakoś nie widzę żeby stali bywalcy byli zainteresowani jakimkolwiek zjazdem nikt z nich się nie wypowiada i wogóle
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Ponieważ większość z nas wypowiedziała się z jakieś 8 stron wcześniej
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
a może lepiej się spotkać z paroma osobami ze swoich okolic ??
to raczej było by najlepsze ^^ Można by razem sobie pójść na pizze bo nie było by dużo osób ;]
fakt faktem, większość użytkowników tego forum to są młode osoby.
w końcu to forum młodzieżowe, dlatego jedno miejsce jest całkowicie bez sensu bo z daleka raczej nikt nie przyjedzie.
Popieram Stalową Wolę, lub ewentualnie Rzeszów
A jak ktoś chciałby się prywatnie spotkać to Stalówka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum