schale, zrobimy w Łodzi ale Ty zajmiesz się organizacją ok ? ;D
Jocker chcesz się kimś wyręczyć?
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Najsprawiedliwiej byłoby zrobić zlot w Łodzi, bo jednak Warszawa trochę na uboczu jest, jeśli ktoś w Szczecinie, albo Jeleniej Górze mieszka (są takie osobniki?)
Tylko czy ktoś z tu obecnych formuowiczów jest z Łodzi?
można by, tylko,że wtedy by mnie nie było ,bo za daleko ;/
O dobry pomysl :)
Właśnie,najlepiej w Warszawie.Zawsze będzie gdzie pójść i co robić. :)
Stolica i raczej wszyscy by mieli taką samą odległość od miejsca zamieszkania.
Po pierwsze: nie wiem dlaczego, ale nie znoszę Warszawiaków. Jeśli ktoś jest, to przepraszam. Może sie mylę, ale wydaje mi się, że są zbyt przemądrzali.
Po drugie: Ja mieszkam w Krakowie i raczej mało prawdopodobne bym zajechała do Warszawy
A do Łodzi to też nie mam kiedy pojechać. Teraz siedzę 3 tyg. w domu, ale moi starsi wyjeżdżają, więc i tak samego domu na pastwę okolicznego marginesu nie zostawię
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-06-29, 12:12
do Warszawy bym pojechała xD
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
No wiesz, ja też byłam w Hiszpanii jakiś czas temu, ale wątpię żebym mogła tam pojechać np. za trzy godziny, bo akurat mam taki kaprys
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Po pierwsze: nie wiem dlaczego, ale nie znoszę Warszawiaków. Jeśli ktoś jest, to przepraszam. Może sie mylę, ale wydaje mi się, że są zbyt przemądrzali.
oo kurcze a myślałam że tylko ja tak sądze
ja nie wiem jestem tu nowa;)
ale takie zloty potrzebuja duzo uzytkownikow
bo na 3 osoby nie oplaca sie organizowc;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum