_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Pomysł dobry lecz z wykonaniem może być problem. Polska to niemały kraj i znalezienie miejsca, które by odpowiadało większości jest zdecydowanie trudne...
wiadomo, że jakiś problem będzie, ale można pomyśleć.. aczkolwiek uda cos sie ustalic i wypali..
ja bym proponowała gdzies w centrum.. żeby nie było tak, że jedni będa mieć 50km a inni 500 czy też więcej..
Nie no..jak dla mnie każde miejsce dobre byleby można byłoby dojechać. Chociaż trzeba też wziąc pod uwagę ,że większość użytkowników może nie przyjechać z powodu rodziców ..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Taaa No to tak:
Kraków niby mogę przez Autostradę A4 ale za 300km bedzie
Wa-wa no weźcie ja mam z 500km!
JA proponuje Wrocław bo tam mam 100km
Chodź to dobry pomysł...
I znowu ten sam błąd..nie tylko wy sie będziecie tłuc ,ale inni też , nie chcesz nie jedziesz proste :) I co do czasu ta.. raczej trzeba wybrać odpowiedni czas , nie koniecznie ten piatek , początek wakacji , weekend majowy.
Też jestem za Warszawą albo gdzieś w okolicach..aby nie było tak,ze jak przyjedziemy to sami siebie nie znajdziemy
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum