Mi najbliżej do Poznania.. ale egoistką nie jestem, twierdzę, że Łódź będzie najlepszym z rozwiązań. W końcu leży pośrodku naszego pięknego i jakże uroczego kraju. ; )
A żeście się rozgadali Nie chcę psuć takiej ładnej dyskusji ale ...
1. Gdzie by nie było, zawsze będą osoby, którym nie będzie to odpowiadało.
2. Nawet jeśli wybierzemy jakieś miasto, przykładowo Warszawę ... teraz się wszyscy deklarują, że tak tak tak ... ale jak przyjdzie ten dzień, i perspektywa jazdy kilka godzin, po to żeby zobaczyć ludzi z neta ... nie sadzę, żeby pojawiło się tyle osób.
3. Okej .. załóżmy, że będzie z 30 osób i co dalej? Co będziemy robić?
Aż takich kantaków z Michałem nie mamy .. żeby zorganizować zlot np. w Warszawie, i dograć go ze wszystkimi szczegółami.
Jak dla mnie takie coś nie ma sensu. Już lepiej zorganizować np z 3 .. w różnych częściach kraju ... choć i tak nie jestem pewien ..
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
w różnych częściach kraju ... choć i tak nie jestem pewien ..
Na początek zawsze to jest jakiś pomysł. Normalne zloty trwają zazwyczaj cały weekend, nie sądzę, żeby to tutaj wypaliło, bo wiąże to się z kosztami. Gdyby podzielić kraj na części pewnie doba by wystarczyło.
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Wysłany: 2009-02-19, 23:58
vialink, na paplczu też chcieliśmy zrobić taki zlot. Oczywiście jak przyszło co do czego, nikt nie miał ochoty jechać. W końcu się wkurzyłam i zrobiliśmy sobie zlot z jednym chłopakiem. Tak chyba najlepiej, we własnym zakresie, nawet po kilka osób. Myślę, że w przypadku ludzi z podkarpacia, a jest ich trochę, Stalowa Wola może być dobrym rozwiązaniem. Albo ten Rzeszów, czy Kraków, jak wolicie. Ja do tych 3 miast będę miała możliwość dojazdu. Dalej się nie ruszam, bo chyba nie ma sensu. Żeby sprawa od razu była jasna;p
Ciekawy pomysł , ogólnie kto nie będzie chciał przyjechać , ten nie przyjedzie , kto nie będzie mógł przyjechać , nie przyjedzie więc nie widzę sensu pisania tutaj ja napewno nie przyjadę i.t.p. Zawsze znajdą się takie osoby ,ale więcej wiary w nas Ktoś się zjawi napewno. Po wybraniu miasta ustali się termin , pewnie parę osób będzie chciało przenocować więc też się coś znajdzie. Wszędzie można dojechać , a komu się nie chce jechać 5 godzin..niech nie jedzie prosta sprawa.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Różnie to bedzie.. jednym odległość nie bedzie przeszkadzała innym tak.. ogólnie jeśli ktoś jest z pomorza i okolic to ja bym proponowała Gdańsk.. jak ktoś byłby chętny to można nad tym pomyśleć w razie wu;P
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum